Δύσκολη νίκη (44-40) και προβάδισμα για τις νεανίδες μας στον μικρό τελικό - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





7.4.16

Δύσκολη νίκη (44-40) και προβάδισμα για τις νεανίδες μας στον μικρό τελικό


Μια δύσκολη αλλά σημαντική νίκη πέτυχαν οι νεανίδες μας και επιβλήθηκαν δίκαια 44-30 την μαχητική  Δάφνη Αγ,. Δημητρίου στο κλειστό ¨Εσπερος και έκαναν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου . Μένει μια ακόμη νίκη στο Μπραχάμι την ερχόμενη Τετάρτη για να φτάσουν στο στόχο τους . Το ματς ήταν αγχώδες σε όλη του την διάρκεια με σωρεία λαθών εκατέρωθεν και οι δύο ομάδες συμβάδιζαν με  Ακρίβου  και Τζινλή να στηρίζουν επιθετικά τα κορίτσια μας . Παρότι στο  β΄ μέρος οι νεανίδες μας ξέφυγαν 41-34 στο 36΄ βρίσκοντας κάποιες λύσεις στην ζώνη των φιλοξενουμένων,   η Δάφνη επανήλθε δύο φορές μείωσε στο 41-40 αλλά εκεί οι μικρές μας έδειξαν ψυχραιμία η Σταυροπούλου πέτυχε το μοναδικό της αλλά καίριο καλάθι στο ματς και μια βολή η  Χαραλαμπίδου σφράγισε το τελικό σκορ.
Ήταν ένα ένας μικρός τελικός που κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον σε όλη την διάρκεια και παρότι τα παιδιά μας έκαναν πολλά λάθη προσπάθησαν πολύ και τελικά δικαιώθηκαν χωρίς να υπάρξουν υστερήσασες . Η Ζουρτσάνου ήταν η κορυφαία της Δάφνης .
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. 44-40
Διαιτητές : Λυράς , Κατσιμάρδος
Δεκάλεπτα: 07-10, 21-19, 34-31, 44-40
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Γραμματικός-Ζότοβα):   Τζινλή  8, Στεφανίδου 4, Κριτσιδήμα , Χαραλαμπίδου 4(1) , Ακρίβου 13(1) , Στεφάνου Κ., Σταυροπούλου 2 , Δόνα 4, Κορδαλή , Τσελεπίδου , Κρεμύδα 9(1)
ΔΑΦΝΗ ΑΓ, ΔΗΜ. (Μεσσήνης , Τσουκαλά): Λειβαδάρα , Σπυριδοπούλου , Νάκου 5, Παγώνη Α. 3, Διναμάρκα , Παπαγεωργίου 2, Λέκα 3, Κιπ 4, Ζουρτσάνου 21, Καρδιακού 2 

Post Top Ad