Βαριά ήττα 66-36 των κορασίδων αλλά πάντα υπάρχει απάντηση και φως στο τούνελ ... - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





22.4.16

Βαριά ήττα 66-36 των κορασίδων αλλά πάντα υπάρχει απάντηση και φως στο τούνελ ...

Στην χειρότερη φετινή εμφάνιση των κορασίδων ηττήθηκαν δίκαια από τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου 66-36 στον 1ο ημιτελικό των κορασίδων . Δεν είναι ασφαλώς ούτε η ήττα ούτε η κακή εμφάνιση αυτά που έχουν σημασία . Αυτό που πονά είναι ότι τα περισσότερα κορίτσια υποτίμησαν τον εαυτό τους και δεν προέβαλλαν την παραμικρή αντίσταση . Δεν πάλεψαν δεν προσπάθησαν και είναι πραγματικά κρίμα για όλη την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη την σεζόν . Όπως και να έχει υπάρχει δεύτερο ματς το Σάββατο που μπορεί να αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς και να ξαναβάλει την ομάδα στο σωστό μονοπάτι . Μην ξεχνάμε το βάρος της φανέλας και τι πέτυχε τόσα χρόνια .  Αυτό εξαρτάται όμως από ΟΛΟΥΣ και ο νοών νοείτω.... Η χρονιά δεν τελείωσε ...
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. –ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 66-36  
Διαιτητές : Φραγκούλη, Ουσταμπασίδης
Δεκάλεπτα : 24-10, 37-17, 54-23, 66-36
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Λαγοπόδης) Καραπατάκη 3, Τσιμπίδη 8, Λάμπρου 2, Δημοπούλου, Κουλούρη, Χατζηλεοντή 10, Μπίτα 2, Κόκκαλη 7(1), Μπαγντασαριάν 2, Γασπαράτου 20(1), Τζανέτου, Λαμπράκη 12.
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Κουκουζέλης):  Κορδαλή, Στεφάνου 3(1), Κριτσιδήμα 8, Σκορδά Π., Κρεμμύδα 21(2), Ευσταθίου 2, Βασιλακοπούλου 2, Χαραλαμπίδου, Μποντούρογλου, Σκορδά Β., Κομποχόλη, Μόκα.

Post Top Ad