Αποκλεισμός από τον Κρόνο για τις κορασίδες μας - Μεγάλη ατυχία με Κορδαλή - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





25.4.16

Αποκλεισμός από τον Κρόνο για τις κορασίδες μας - Μεγάλη ατυχία με Κορδαλή

Με ψηλά το κεφάλι οι λαβωμένες από πολλά προβλήματα κορασίδες αποχαιρέτησαν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και θα αρκεστούν στην διεκδίκηση του χάλκινου μεταλλίου κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου μετά το Πάσχα . Η ήττα 61-35 από τον ανώτερο  Κρόνο Αγ. Δημητρίου είναι ασφαλώς πλασματική στο εύρος της και όλα κρίθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο . 
Το πιο σημαντικό όμως σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι ο αγώνας και η ήττα αλλά ο σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο της εξαιρετικού ήθους και ικανοτήτων αθλήτριάς μας Βάλιας Κορδαλή που έχει κερδίσει τις καρδιές όλων στον σύλλογο . Δυστυχώς η άτυχη φόργουορντ τραυματίστηκε νωρίς στο α΄ μέρος και ενώ έπαιζε πολύ καλά σε μια ανύποπτη φάση και αποχώρησε  για το νοσοκομείο όπου τις δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες . Δεν έχουμε ακόμη σίγουρη διάγνωση γιατί θα υποβληθεί σε δέκα περίπου μέρες σε μαγνητική τομογραφία και αφού υποχωρήσει το έντονο πρήξιμο , αλλά οι πρώτοι οιωνοί δεν είναι και τόσο  καλοί  .Περιμένουμε με αγωνία και ευχόμαστε το  καλύτερο !! Όπως και να έχει το κορίτσι αυτό έχει την υποστήριξη όλων μας πάνω από όλα  ηθική και της ευχόμαστε ταχεία επάνοδο στα γήπεδα . Είναι πολύ δυνατό παιδί και όποια και αν είναι η δυσκολία θα την ξεπεράσει .Το αξίζει ...
Όταν υπάρχει πρόβλημα υγείας εύκολα καταλαβαίνει κανείς , ότι το αγωνιστικό περνά σε δεύτερη μοίρα . Πάντως η εμφάνιση της ομάδας δεν είχε καμία σχέση με εκείνη την απογοητευτική της Τετάρτης . Τα  κορίτσια μας προσπάθησαν πολύ και ήταν ανταγωνιστικά  έστω και αν ο Κρόνος προκρίθηκε δίκαια στον τελικό . Νέος στόχος των παιδιών ο μικρός τελικός με πλεονέκτημα έδρας κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου . Καλή επιτυχία ...

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ -  ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 35-61 (0-2)
Διαιτητές  :Πόντας, Φασόλης
Δεκάλεπτα : 11-16, 17-28, 30-41, 35-61
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Κουκουζέλης) Κορδαλή 5(1), Στεφάνου, Κριτσιδήμα 8(2), Σκορδά Π., Κρεμύδα 10(3), Κονόμη, Βασιλακοπούλου, Χαραλαμπίδου, Ευσταθίου, Σκορδά Β. 6    , Γιαννακοπούλου 2, Μόκα 4.
ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Λαγοπόδης) Χατζηλεοντή 10, Τσιμπίδη 10, Λάμπρου 2, Δημοπούλου 1, Κουλούρη 7(1), Μποσγανά 5, Μπίτα 5(1), Κόκκαλη 2, Τζανέτου, Γασπαράτου 10(2), Λαμπράκη Μ., Λαμπράκη Δ.9.

Το πρόγραμμα των τελικών

ΜΙΚ. ΤΕΛΙΚΟΣ 1 11/05/16 20.45 ΚΛ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΓΣ ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ Α.Ο.
ΜΙΚ. ΤΕΛΙΚΟΣ 2 14/05/16 19.30 ΚΛ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ Α.Ο. ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΓΣ
ΑΝ ΧΡΕΙΑΣ 18/05/16 20.45 ΚΛ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΓΣ ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ Α.Ο.

Post Top Ad