Ανακοινώθηκε ο Παναγιωτόπουλος -Ανανέωση με Ρουμπελάκη στις γυναίκες για τρίτη σερί σεζόν - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad

11.5.16

Ανακοινώθηκε ο Παναγιωτόπουλος -Ανανέωση με Ρουμπελάκη στις γυναίκες για τρίτη σερί σεζόνΓιώργος Ρουμπελάκης 


Θανάσης Παναγιωτόπουλος 

Ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος με σπουδαία προϋπηρεσία σε ανδρικό και γυναικείο μπάσκετ θα είναι ο νέος προπονητής των Εσπερίδων Καλλιθέας (ΓΣ Ίκαρος) στα τμήματα υποδομής κορασίδων νεανίδων . Παράλληλα θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Ρουμπελάκη στην γυναικεία ομάδα με τον οποίο ανανεώθηκε η συνεργασία για τρίτη σερί σεζόν . Ο Ρουμπελάκης  θα είναι παράλληλα και τεχνικός διευθυντής του συλλόγου σε όλα τα τμήματα . Το δίδυμο Ρουμπελάκη Παναγιωτόπουλου αποτελεί το εχέγγυο για την προοπτική και  άψογη λειτουργία όλων των τμημάτων αφού πλέον θα λειτουργήσει η αρχή των συγκοινωνούντων δοχείων μεταξύ τους . Η νοοτροπία του συλλόγου είναι να βγουν κορίτσια να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα και να αξιοποιηθούν όλα τα νεαρά ταλέντα .
Ο σύλλογος ξεκίνησε τα δύο τελευταία χρόνια σταδιακά και κάνει ακόμη μεγαλύτερο άνοιγμα  στα νεαρά κορίτσια και θα δώσει ευκαιρίες σε πολλά παιδιά που δεν πήραν ευκαιρίες ,  να στελεχώσουν την γυναικεία ομάδα και όχι μόνο .
Ο Γιώργος Ρουμπελάκης μετά την ανανέωση της συνεργασίας του τόνισε : " Είχα δείξει εδώ και καιρό τις προθέσεις μου να παραμείνω και ευχαριστώ την διοίκηση της ομάδας που μου έδειξε εμπιστοσύνη για μια ακόμη σεζόν . Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος  γιατί άμεσος συνεργάτης μου θα είναι ένας εξαιρετικός προπονητής ο  Θανάσης Παναγιωτόπουλος και μαζί θα εφαρμόσουμε πιστά το πλάνο της διοίκησης με πολλά νέα κορίτσια που έχουν ήδη ενσωματωθεί αλλά και θα στελεχώσουν το τμήμα και άνεμος προοπτικής και αισιοδοξίας πνέει στον σύλλογο . Οι Εσπερίδες έχουν γράψει ιστορία στο γυναικείο μπάσκετ και ετοιμάζονται να γράψουν εξίσου λαμπρές με όπλα  την εμπειρία των κοριτσιών που μας έβγαλαν ασπροσπρόσωπους αλλά και  τα πολλά νέα παιδιά που έρχονται με όνειρα και φιλοδοξίες . Το κλίμα εδώ είναι ευνοϊκό για όλες ...."
Ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος ξεκαθάρισε : " Η πρόταση μιας από τις πιο ιστορικές ομάδες του γυναικείου μπάσκετ δεν θα μπορούσε να με αφήσει ασυγκίνητο . Το πλάνο της διοίκησης με πολλά νέα παιδιά με  εκφράζει απόλυτα και η συνεργασία μου με τον Ρουμπελάκη με κάνει ακόμη πιο αισιόδοξο . Δίνω υπόσχεση  για δικαιοσύνη και σκληρή δουλειά. Οι πόρτες είναι ανοιχτές για όλες ..."
Να σημειωθεί ότι στο προπονητικό τιμ των υποδομών παραμένει η Τάνια Ζότοβα που πρόσφερε σημαντικές υπηρεσίες όλη την χρονιά και άρπαξε την  ευκαιρία να δουλέψει με μικρά κορίτσια . Η πολύπειρη σέντερ  κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεται η ιδανική επιλογή για τα κορίτσια αυτά και για το μέλλον του συλλόγου .

Post Top Ad