Λύγισαν οι κορασίδες στο φινάλε στο Κερατσίνι - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





15.5.16

Λύγισαν οι κορασίδες στο φινάλε στο Κερατσίνι

Νέα σελίδα στις κορασίδες και όχι μόνο 
Οι κορασίδες μας δεν κατάφεραν στο Κερατσίνι να ξαναφέρουν την σειρά στα ίσια έχασαν 61-50 και έτσι έμειναν στην 4η θέση στο πρωτάθλημα .  Στις τελευταίες ατυχίες της ομάδας μας  ήρθε να προστεθεί και η αιφνίδια ασθένεια της  πόϊντ γκαρντ Χαραλαμπίδου που ουσιαστικά δεν αγωνίστηκε αφού προέχει η υγεία του κοριτσιού  . Τα κορίτσια μας ξεκίνησαν εντυπωσιακά και πήραν διαφορά στο α΄  δεκάλεπτο (11-20) . Στην συνέχεια οι γηπεδούχες  πλησίασαν και ισορρόπησαν  . Πήγαν να ξεφύγουν 40-29 (27΄) αλλά  οι κορασίδες έδειξαν ψυχή και πλησίασαν με τρίποντο της Σκορδά Β.  στον πόντο (40-39 στο 30΄) . Η κούραση , τα φάουλ και η έλλειψη λύσεων στην ζώνη με εντυπωσιακή αντίδραση του Φάρου (κορυφαία πάλι η Καρακασίδου με 37π.!! και θετική η Κοντραφούρη) ουσιαστικά έκριναν το ματς  και απλά οι μικρές πλησίασαν στο φινάλε  αλλά ήταν πια αργά. Μοιραία στοίχισε η τραγική διαιτησία της Τετάρτης αλλά σε αυτό το επίπεδο αυτά είναι ψιλά γράμματα . 
Όπως και  να έχει σε μια δύσκολη χρονιά  με πολλά προβλήματα , τα κορίτσια μας προσπάθησαν για το καλύτερο  και αρκετές βελτιώθηκαν σημαντικά κάτι που ήταν το σημαντικό και ζητούμενο .
Τώρα ανοίγει μια νέα  σελίδα με τον νέο κόουτς Θανάση Παναγιωτόπουλο στο τιμόνι,  που έχει  όνειρα φιλοδοξίες και όρεξη για δουλειά  και ο σύλλογος είναι αποφασισμένος να του προσφέρει τις ιδανικές  συνθήκες για να επιτελέσει το έργο του όσο καλύτερα  γίνεται  .
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. -ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 61-50(2-0)
Διαιτητές : Χρηστίδης Π. , Καλαϊτζάκης
Δεκάλεπτα : 11-20, 28-29, 40-39, 61-50
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. (Λειβάδης, Ρίμπας): Παπαδοπούλου , Καρακασίδου 37(2) , Μυσιρλή , Κοντραφούρη 18 , Κάσσιου 4, Κιαούλα Μ. , Τζιλιάνου 2, Μπαϊμπάκη

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Ζότοβα, Ευμορφοπούλου): Κονόμη ,  Στεφάνου  , Κριτσιδήμα 8, Σκορδά Π.  5, Κρεμύδα 23(2) , Μούτσα 3, Βασιλακοπούλου 4, Χαραλαμπίδου  , Ευσταθίου , Σκορδά Β. 5(1), Κομποχόλη 2, Μόκα 

Post Top Ad