Γ. Ρουμπελάκης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ : «Δεν είναι αυτοσκοπός μας η άνοδος» - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





9.11.16

Γ. Ρουμπελάκης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ : «Δεν είναι αυτοσκοπός μας η άνοδος»

Εξαιρετικό ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών ο Ίκαρος Καλλιθέας.
Βρίσκεται στην πρώτη θέση μετρώντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και έχει αρχίσει να κλείνει… το μάτι στην Α1 κατηγορία. Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Ρουμπελάκης προσπαθεί να ρίξει τους τόνους λέγοντας ότι δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος, ενώ αναφέρεται στο «πάντρεμα» που έχει γίνει στο ρόστερ και στο καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα του.
Ο Ίκαρος Καλλιθέας είναι πρώτος και αήττητος στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών. Είναι νωρίς να μιλάμε για άνοδο στην Α1;
Δεν είναι ο αυτοσκοπός μας η άνοδος. Κερδίζοντας,  όμως, δύο από τα φαβορί, τον Φάρο Κερατσινίου και τον Άρη Πετρούπολης, μπαίνουμε στη διαδικασία να λέμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό τη φετινή χρονιά. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας.  Δεν είναι κάτι που μας αγχώνει και όπως προείπα δεν είναι και ο αυτοσκοπός μας.
Πως καταφέρατε να «παντρέψετε» νεαρές με έμπειρες παίκτριες και να υπάρχει αυτό αποτέλεσμα;
Αυτό ήταν το μεγαλύτερό μας στοίχημα. Έχουμε στο ρόστερ τις Τάνια Ζότοβα, Άννα Ρουμπελάκη, Σίσσυ Ευμορφοπούλου και Ζιζή Στεφάτου και οι υπόλοιπες αθλήτριες είναι κάτω από 23 ετών. Στόχος μας ήταν να κάνουμε αυτό το πάντρεμα. Να τονίσω ότι πέρα από καλές παίκτριες είναι και εκπληκτικοί χαρακτήρες εντός και εκτός παρκέ και θέλουμε αυτό να το μεταδώσουν και στις μικρότερες. Στην ομάδα υπάρχουν νεαρές σε ηλικία αθλήτριες που έχουν ποιότητα στο παιχνίδι τους, αλλά τους λείπει ο χρόνος συμμέτοχης σε γυναίκεια ομάδα. Εμείς τους δίνουμε την ευκαιρία να αγωνιστούν και να αποκτήσουν αγωνιστικές παραστάσεις. Δουλεύομε καθημερινά στην προπόνηση μαζί με το συνεργάτη μου Θανάση Παναγιωτόπουλο και προσπαθούμε κάθε Κυριακή να δείχνουμε μια ωραία εικόνα στο παρκέ και να το ευχαριστιέται ο κόσμος.
Πιστεύατε ότι θα είχατε ένα τόσο καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα;
Πίστευα ότι θα ξεκινούσαμε δυνατά. Δεν είμαι άνθρωπος που σκέφτομαι τις νίκες. Ήξερα ότι θα παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στο ξεκίνημα της χρονιάς. Δουλεύουμε πολύ, υπάρχει καλό κλίμα, περνάμε ωραία και το βγάζουμε στο γήπεδο.
Ποια η γνώμη σας για το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας;
Θεωρώ ότι φέτος γίνεται ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων και υπάρχουν καλές και ενισχυμένες ομάδες. Εκτός από τον Φάρο που είναι ένα σκαλί παραπάνω από τις άλλες, λόγω της εμπειρίας της Ζωής Κεχαγιά, οι υπόλοιπες είναι στα ίδια επίπεδα. Σε κάθε αγωνιστική πολλά παιχνίδια είναι ντέρμπι. Θα ήθελε να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να πετύχουν τους στόχους τους, τα κορίτσια να έχουν υγεία και να δούμε ένα καλό πρωτάθλημα. Επίσης οι φίλοι του μπάσκετ να έρχονται στα γήπεδα και να παρακολουθούν τους αγώνες, γιατί γίνεται ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα.

Post Top Ad