Έκοψαν οι Εσπερίδες την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στον "Μπαρμπαδήμο" - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad

28.1.19

Έκοψαν οι Εσπερίδες την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στον "Μπαρμπαδήμο"

Ο πολύπειρος φωτογράφος Ανδρέας Ανδρεόπουλος απεικόνισε όσο πιο γλαφυρά μπορούσε την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Εσπερίδων που έγινε στον ζεστό χώρο του εστιατορίου "Μπαρμπαδήμος"  του κορυφαίου επί πολλά έτη χορηγού της ομάδας (Δαβάκη 39 Καλλιθέα) . Ήταν μια όμορφη και σεμνή τελετή που έγινε παρουσία του προέδρου του αθλ. οργανισμού Κώστα Ευσταθίου , του ηγέτη της παράταξης Τώρα Καλλιθέα δημοτκού συμβούλου Λάζαρου Λασκαρίδη και του δημοτικού συμβούλου Βαγγέλη Ανδρεάδη , σύσσωμης της γυναικείας ομάδας και αρκετών αθλητριών των τμημάτων υποδομής , των χορηγών του συλλόγου και των αθλητριών που τιμήθηκαν για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ .
Αναλυτικά τιμήθηκαν οι δίδυμες αδερφές Βέρα και Νόνικα Σκορδά , η Μαρσίντα Τζαμπάζι και η Ειρήνη Μπαλιούση για την εισαγωγή τους σε ανώτερα και ανώτατα εκπ. ιδρύματα . Επίσης τιμήθηκαν οι αφοί Χριστοφή (μέσω της Έφης Κατσαμπά Χριστοφή) , ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (συνιδιοκτήτης του Μπαρμπαδήμου) και της ιδιοκτήτριας των Laserskin Καλλιθέας κ. Παναγιώτα Μαθιουδάκη .
Το νόμισμα της κεντρικής πίτας κέρδισε ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος . Οι αθλήτριες πέραν της εξαιρετικής πίτας του ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ (αποκόμισε μόνο εξαιρετικά και ευμενή  σχόλια για την φρεσκάδα και την ποιότητα) , γεύτηκαν και τις υπέροχες γεύσεις του μεζεδοπωλείου ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ (ο κ. Παναγιώτης Γκαϊταζής μερίμνησε για σπέσιαλ πίτσες για όλους).
Ευχαριστούμε όσους τίμησαν τον σύλλογό μας με την παρουσία τους .

Post Top Ad