Ήττα των κορασίδων από την Δάφνη Αγ. Δημ. στο ντέρμπι 47-54 - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





17.3.19

Ήττα των κορασίδων από την Δάφνη Αγ. Δημ. στο ντέρμπι 47-54

Οι κορασίδες  μας απέδειξαν απέναντι στην αήττητη Δάφνη Αγ. Δημ. ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα παρά την ήττα τους με 47-54 (25-27 ημιχ.) , 
Δυστυχώς οι γονείς δεν μπόρεσαν να δουν τα κορίτσια τους να δίνουν την μεγάλη μάχη στο β΄ μέρος αφού υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ τους στην ανάπαυλα και δίκαια ο πολύ καλός και έμπειρος διαιτητής Μάριος Κιουλάφας αποφάσισε σε συνεργασία με τους παράγοντες να αδειάσει το γήπεδο . Φυσικά νικήτριες του ματς οι κοπέλες και των δύο ομάδων που απέδειξαν με το ήθος και την εξαιρετική τους παρουσία,  ότι ο αθλητισμός πρέπει να γίνεται αποκλειστικά από τα παιδιά και τους άξιους προπονητές Τσουμπρή (κοούτσαρε ηρωϊκά με φρικτούς πόνους στην μέση και του αξίζουν συγχαρητήρια) και Αλεξανδρόπουλο  . Χωρίς τους γονείς που πρέπει μόνο να χειροκροτούν και να ενθαρρύνουν αλλά εδώ  ξέφυγαν και πήραν ένα καλό μάθημα μένοντας στον περίβολο του κλ. Εθνικής Αντίστασης . Άλλοι έφταιγαν άλλοι όχι αλλά καμία φορά την πληρώνουν άλλοι για άλλους . 
Και πάλι συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και στα δικά μας και στην Δάφνη και μπράβο τους για την δίκαιη (και μάλλον αήττητη) άνοδο στην Α΄ . Μακάρι να τα καταφέρουν και τα δικά μας κορίτσια στα μπαράζ . Πάνω από όλα όμως ο αθλητισμός . Όλα γίνονται για τα παιδιά . Ας το εμπεδώσουν όλοι . Δεν κερδίζουν ούτε χάνουν αυτοί . Τα κορίτσια μόνο...

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ – ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. 47 – 54
 Διαιτητής: Κιουλάφας.
 Δεκάλεπτα :  15 – 12, 25 – 27, 34 – 44, 47 - 54
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ: (Τσουμπρής): Σγουράκη 9, Μουτεβελή 15, Μέτσο, Κόλια 2, Καρδιασμένου, Κουτσομπουγιού 4, Βελλίνη 4, Στολίγκα 11(1).
ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ: (Αλεξανδρόπουλος) Νουνανάκη 4, Πιπέρη, Παγώνη Γ. 11(2), Σπαή 2, Χρονοπούλου, Κουλούρη 5, Σακκελλαρίδου 10, Κοντακσιου 6, Στοφόρου, Παπαγιαννοπούλου 16.

Post Top Ad