Σκληρός : "ΟΙ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ Α 1¨" - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad
15.4.19

Σκληρός : "ΟΙ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ Α 1¨"

Δηλώσεις του προπονητή Θωμά Σκληρού 

Κάναμε μια μεγάλη εμφάνιση που μας οδήγησε σε μία τεράστια και καθοριστική νίκη την οποία αξίζαμε 100 %  , καθώς η ομάδα έστω και τη τελευταία στιγμή στο πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς παρουσίασε το καλό πρόσωπο του πρώτου γύρου. Τα Καλύβια είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος και αυτό δίνει και μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας ιδιαίτερα από τη στιγμή που χρειάζονταν απαραιτήτως τη νίκη.
Τους τελευταίους δύο μήνες η ομάδα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα υγείας με ασθένειες παικτριών και κυρίως με τους τραυματισμούς της LUNA CASTRO (είχε σπάσει τη μύτη της και αγωνιζόταν με μάσκα) και της ΖΩΗΣ ΚΕΧΑΓΙΑ που από την αρχή της χρονιάς  οδηγούσε με ηγετικό τρόπο την ομάδα αλλά ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός  τη κράτησε εκτός αγώνων για σαράντα μέρες και η ομάδα από τις θέσεις που οδηγούσαν στα  play off βρέθηκε να κινδυνεύει να οδηγηθεί στα play out. Παρόλα αυτά η ομάδα από τη στιγμή που  βρέθηκε με τη πλάτη στο τοίχο συσπειρώθηκε ,έκανε μια μεγάλη νίκη με το Πανιώνιο πριν δύο εβδομάδες και ξαναβρήκε τη χαμένη αυτοπεποίθηση της και αυτό που έμενε ήταν μια εμφάνιση αντάξια της ιστορίας του συλλόγου κάτι που το κατάφερε εχθές .
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις παίκτριες για τη προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά αλλά  κυρίως για το πάθος και τη συγκέντρωση που έδειξαν στο χθεσινό αγώνα  και βέβαια η τιμητική πέμπτη θέση στη κατάταξη του πρωταθλήματος είναι η αποζημίωση για όλους όσους  μόχθησαν για αυτό το αποτέλεσμα . Θεωρώ ότι οι ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ανήκουν στην Α1 και το απέδειξαν με το πιο εμφατικό τρόπο και παρόλα τα λάθη στο καλοκαιρινό σχεδιασμό της ομάδας αλλά και αυτά που ακολούθησαν στην αγωνιστική περίοδο η ομάδα έδειξε το χαρακτήρα της και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά πέτυχε το στόχο της. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζουν  οι παίκτριες, οι συνεργάτες μου ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ και ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ, ο φυσιοθεραπευτής μας ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΖΑΓΟΥΡΑΣ και βέβαια οι άνθρωποι της διοίκησης κκ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ,ΣΑΒΒΑΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ και ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ που ήταν δίπλα στην ομάδα και στα καλά και κυρίως στα άσχημα.

Post Top Ad