Πλήρης στο διεθνές τουρνουά του Μοσχάτου η γυναικεία ομάδα - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





19.9.19

Πλήρης στο διεθνές τουρνουά του Μοσχάτου η γυναικεία ομάδα

Ολοκληρώθηκε χθες και το δεύτερο στάδιο  προετοιμασίας της γυναικείας μας  ομάδος και από σήμερα ξεκινάει το τρίτο και τελευταίο σταδιο εως την έναρξη του πρωταθλήματος, απο αύριο 20/9  εως τη Κυριακή 22/9  η ομάδα μας θα λαβει μέρος στο διεθνές τουρνουά του Μοσχάτου ενώ το άλλο σαββατοκύριακο 27-29/9  θα βρεθει στη Λευκάδα για το τουρνουά της τοπικής Νίκης.
Ο προπονητής της ομάδος Θωμάς Σκληρός δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος από τη πορεία της προετοιμασίας αλλα και από την ανταπόκριση των αθλητριών παρα το βαρυ προπονητικό πρόγραμμα και από σήμερα επικεντρώνεται σε θέματα τακτικής και αγωνιστικών ρόλων ώστε η ομάδα σταδιακά να διαμορφώσει τον αγωνιστικό της χαρακτήρα και να παρουσιαστεί ετοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος. ΄
Η ομάδα μας αναμένετε να παρουσιαστεί πλήρης στο τουρνουά του Μοσχάτου με στόχο τη συλλογή εμπειριών και χρήσιμων συμπερασμάτων που θα φανουν χρήσιμα στη συνέχεια.
Η διοίκηση της ομάδος καλεί τους φίλους των Εσπερίδων αλλά και όλους τους φίλους του γυναικείου και όχι μόνο μπασκετ να ερθουν και να τιμήσουν με τη παρουσία τους τους διοργανωτές αλλα και τις ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά.

Post Top Ad