Ξεκίνησαν οι νέες εγγραφές στην ακαδημία μπάσκετ των Εσπερίδων , με προσοχή και σεβασμό στο πρωτόκολο υγιεινής - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad
10.9.20

Ξεκίνησαν οι νέες εγγραφές στην ακαδημία μπάσκετ των Εσπερίδων , με προσοχή και σεβασμό στο πρωτόκολο υγιεινής

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες καλαθοσφαίρισης των Εσπερίδων Καλλιθέας . Ο μοναδικός σύλλογος στην Ελλάδα με αποκλειστικά καλαθοσφαίριση γυναικών . Επικοινωνείτε καθημερινά με τον κ. Γιώργο Κοσκινά 6938042001 .Τα υγειονομικά πρωτόκολα θα τηρηθούν ευλαβικά . Πιο κάτω αναφέρεται η αναγωγή στην ιστοσελίδα του υπουργείου υγείας όπου αναφέρονται όλα τα πρωτόκολα  που εμείς θα εφαρμόσουμε .

Ο στόχος των υποδομών μας 

Μεγαλύτερος στόχος του συλλόγου είναι η σωστή λειτουργία των ακαδημιών μπάσκετ, μέσω των οποίων θα μεταδοθούν οι γνώσεις του μπάσκετ και τα ιδεώδη του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες, σε εκείνες που στις μέρες μας ολοένα και απομακρύνονται από τον χώρο και το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.
Θεωρώντας ότι η αθλητική ανάπτυξη είναι ουσιαστική όταν θεμελιώνεται στην αξιοποίηση του δυναμικού της πόλης μας στις μικρότερες ηλικίες, η διοίκηση του συλλόγου μπάσκετ παραδοσιακά δίνει τεράστιο βάρος στην  καλλιέργεια του αθλήματος στις μικρές ηλικίες.
Το πρόγραμμα μπάσκετ των Εσπερίδων – μέσω ανθρώπων μεγαλωμένων στον χώρο του αθλητισμού που πιστεύουν στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και του ευ αγωνίζεσθαι – αποτελεί μια τεκμηριωμένη πρόταση αθλητικής ανάπτυξης, με υψηλό επίπεδο διδασκαλίας, μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης.
Έχοντας στο επίκεντρο το παιδί, το πρόγραμμα μπάσκετ στοχεύει:
·         Να ικανοποιήσει τις ανάγκες των παιδιών για συμμετοχή και διασκέδαση.
·         Να προσφέρει στα νεαρά κορίτσια σωστή εκπαίδευση και εντρύφηση στα βασικά του αθλήματος.
·         Να δομήσει ένα θετικό, άνετο και ευχάριστο περιβάλλον που θα συντελέσει στην ομαλή και πολύπλευρη ανάπτυξη του κοριτσιού (κοινωνική, συναισθηματική, γνωστική).
·         Στην ένταξη και διατήρηση των κοριτσιών  και νέων στον αθλητισμό.
·         Στην καλύτερη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους.
·         Τη συμμετοχή όλων στα κοινά δρώμενα, κοινωνικά και αθλητικά.
·         Να επηρεάσει υπέρ της διαμόρφωσης κατάλληλης αθλητικής νοοτροπίας, καλών συνηθειών και γενικότερης παιδείας.
·         Να μορφώσει και να διαμορφώσει την προσωπικότητα του νέου κοριτσιού με το πνεύμα της αυτοεκτίμησης, του σεβασμού, της ομαδικότητας και του ευ αγωνίζεσθαι.

Post Top Ad