ESPERIDES "BREATHE" SKILLS DEVELOPMENT (6-10 IOYΛΙΟΥ) - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





23.6.20

ESPERIDES "BREATHE" SKILLS DEVELOPMENT (6-10 IOYΛΙΟΥ)


Μια εξαιρετική πρωτοβουλία για την ατομική βελτίωση αθλητριών, πήρε ο ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας . Διοργανώνει από 6-10 Ιουλίου (9-12 το πρωί καθημερινά στο κλειστό Εθνικής Αντίστασης) το BREATHE  skills development camp παρουσία πολλών προπονητών και αρκετών guest (καλεσμένων) που θα μοιραστούν την γνώση τους με όλα τα κορίτσια που θα πάρουν μέρος . Τα κορίτσια από 10-20 ετών που θα έχουν ιατροφαρμακευτική κάλυψη θα έχουν αρκετές παροχές με σάντουϊτς,  χυμούς,  νερά αλλά και t-shirt της διοργάνωσης. Υπάρχει κεντρικό κοινωνικό μήνυμα αφού η διοργάνωση αφορά την κοινή πορεία όλων των φυλών στο άθλημα , μια αντιρατσιστική καμπάνια με κοινό ενδιαφέρον μόνο τον αθλητισμό και την καλαθοσφαίριση γυναικών. 
Πληροφορίες στον πρόεδρο κ. Σάββα Βαλαβάνη 6932389668 και το μέλος του Δ.Σ. υπεύθυνο υποδομών  κ. Γιώργο Κοσκινά 6938042001
                                    Χορηγοί της διοργάνωσης  η  ΕΝΑΚ (Ελληνική ναυαγοσωστική Ακαδημία) του ένθερμου και πιστού φίλου μας κ. Νίκου Γιοβανίδη , το εστιατόριο Μπαρμπαδήμος των αδερφών Παπαδόπουλου μόνιμος χορηγός και συνοδοιπόρος μας τα τελευταία 15 χρόνια , το κατάστημα γρήγορου φαγητού και καφέ snack bar Meating (Δοϊράνης και Χαροκόπου) και ο χορηγός ένδυσης ROYAL SPORT (Matasport Καποδιστρίου 181 Μοσχάτο) .
                                     



Post Top Ad