Τρεις νέες ξένες έφεραν στην Ελλάδα οι Εσπερίδες , παρά τις αντιξοότητες - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





4.3.21

Τρεις νέες ξένες έφεραν στην Ελλάδα οι Εσπερίδες , παρά τις αντιξοότητες

 Η ομάδα μας τιμώντας το ελληνικο μπάσκετ γυναικών αντικατέστησε και τις τρεις αλλοδαπές αθλήτριες που είχαν αποχωρήσει λόγω της πανδημίας για να αγωνιστούν σε άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους . Στην Ευρώπη παντού έπαιζαν μπάσκετ εκτός απο την Ελλάδα ! Και μόλις ο σύλλογος έφερε στην Ελλάδα τρεις νέες αθλήτριες μετά από δύο μήνες προπόνηση των ελληνίδων , σήμερα υπάρχει νέα αναβολή !!! 



Εμείς πάντως θα ανακοινώσουμε τις τρεις νέες ξένες  : 

Πρόκειται για μια παλιά μας γνώριμη την έμπειρη 30χρονη κόμπογκαρντ Αριάνα Μούρερ από την Βιρτζίνια , την 23χρονη σέντερ Ροτζάνα Ουέϊντ από το Λας Βέγκας και την 24χρονη γκαρντ φόργουορντ Χέϊλι Λέϊντελ από την Μασσαχουσέτη . 



Οι Εσπερίδες Καλλιθέας ξέρουν να σέβονται πρώτιστα και να τιμούν τον χώρο του αθλητισμού που υπηρετούν  και θα συνεχίσουν να το πράττουν κάτω από οιεσδήποτε αντιξοότητες . Ας ελπίσουμε να ξεπεραστούν τα προβλήματα και τα εμπόδια και να μην πάνε χαμένοι οι κόποι , τα όνειρα και τα χρήματα που ξόδεψε το ΔΣ για να φέρει στην Ελλάδα αυτά τα κορίτσια αλλά και να διατηρήσει σε εγρήγορση χωρίς αγώνες , μήνες τώρα τα αξιέπαινα ελληνόπουλα που αξίζουν πολλά μπράβο για την υπομονή τους . 





Post Top Ad