Σπουδαία εμφάνιση των άτυχων νεανίδων στην Βούλα παρά την ήττα με 56-43 - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





1.7.21

Σπουδαία εμφάνιση των άτυχων νεανίδων στην Βούλα παρά την ήττα με 56-43

 


Σπουδαία εμφάνιση για τις νεανίδες μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος . Η ήττα με 56-43 από τον γηπεδούχο Πρωτέα Βούλας , ειναι μαγική εικόνα και οι μικρές θα πρέεπι να νοιώθουν αδικημένες οχι μόνο από την ήττα αλλά και από το πλασματικό τελικό σκορ. Δυστυχώς η ομάδα μας ειχε πολλές ατυχίες . Αρχικά τραυματίστηκε νωρίς στο ματς η αρχηγός  Μιχαέλα Κοσκινά στο άλλο γόνατο από αυτό που έκανε χιαστό προδιετίας ! Φυσικά αποχώρησε ενώ η εξαιρετική πόϊντ γκαρντ αδερφή της Άννα έπαιξε φορτωμένη με τρία φάουλ από νωρίς και άντεξε. Στην συνέχεια και ενώ η ομάδα μας ήταν μπροστά 19-27 στο ημίχρονο με εμφνη υπεροχή σε όλα τα επίπεδα ,  αποχώρησε με ελαφρύ ευτυχώς διάστρεμμα η δυναμική φόργουορντ Μαρκέλα Σταμούλου και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί πλέον. Σταδιακά ο Πρωτέας επέστρεψε και εκμεταλλευόμενος το φόρτωμα με φάουλ και της θετικής Νάγιας  Στολίγκα πέρασε 39-37 στο 30΄. Στο τελευταίο δεκάλεπτο  ο αποδεκατισμός με την αποβολή με 5ο φάουλ των Στολίγκα και Αναστασάκου άλλαξε τις ισορροπίες και οι γηπεδούχες επικράτησαν 56-43 . Όπως και να έχει τα κορίτσια μας έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και αδικούνται απο την εξέλιξη . Μπράβο όμως σε ολα τα κορίτσια και τα δικά μας και του Πρωτέα , γιατί μήνα Ιούλιο  δίνουν τεράστιο αγώνα με φοβερή ζέστη και αντιξοότητες . Μακάρι να πάνε όλα καλά με την άτυχη Μιχαέλα και να επιστρέψει σύντομα κοντά μας όπως φυσικά και η Μαρκέλλα . 

ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ –ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 56-43

Διαιτητές : Παπαφωτίου, Αυγουστόγλου

Δεκάλεπτα : 10-12, 19-27 , 39-37 , 56-43

ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Κουτρόγιαννου): Ξενιτοπούλου 12(1) , Σιμιτσιδέλη 13(1) , Καπετάνιου , Κωνσταντοπούλου , Γκουζέλου 13, Γρηγοροπούλου 8, Μυστικού 3(1) , Φρέρη 7(1) , Μπιλλή

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (Κοπάτσκοβα): Στολίγκα 12(1) , Σταμοπούλου , Μπάκου 4, Κοσκινά Μ. 2, Καρδιασμένου, Σκούρα , Αναστασάκου 2, Κοσκινά Α. 14(1) , Σταμούλου 4, Μέτσο 3(1)

Στο άλλο ματς Ελευθερία Μοσχ. - Ολυμπιακός 51-34 

 


Post Top Ad