Μεγάλη και δίκαιη νίκη των γυναικών 67-60 τον ΠΑΟΚ ! - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





28.11.21

Μεγάλη και δίκαιη νίκη των γυναικών 67-60 τον ΠΑΟΚ !

 


Μια τεράστια νίκη για τις γυναίκες μας ! Επιβλήθηκαν 67-60 του ΠΑΟΚ και διατήρησαν το αήττητο στην Καλλιθέα . 

Οι κοπέλες μας ήταν στημένες μαεστρικά από τον Σταύρο Νανάκο πήραν εξαρχής μια διαφορά και προηγήθηκαν 38-35 στο α΄.  Στην επανάληψη η εντυπωσιακή ευστοχία της Δανάης  Καμμένου (4/5τριπ.) και η εξαιρετική παρουσία τόσο των δύο ξένων Πόττερ (20π., 13 ριμπ., 2 ασιστ, 1κλεψ.) και Μπάραμαν(14π., 9 ριμπ., 6 ασιστ, 2 κλεψ.)  αλλά και της εξαιρετικής Ρίας Πατεράκη 16π. 6ριμπ. αλλά και της Σταυριανής Βιντσιλαίου 4π., 4 ασίστ), έκριναν την αναμέτρηση . 

Συγχαρητήρια σε όλες τις κοπέλες για την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Μια συνολικά σπουδαία αμυντικά ημέρα απέναντι σε ενα αντίπαλο με τέσσερις ξένες (Τολιβέϊ ,  Μακιτάλο, Στάνλεϊ και Κινόνες ) .


Εσπερίδες Καλλιθέας – ΠΑΟΚ 67-60
Διαιτητές: Κωνσταντινίδου-Τσακιράκη-Μαρίγλη
Δεκάλεπτα: 16-15, 38-35, 58-47, 67-60
Εσπερίδες (Νανάκος): Καμμένου 12(4), Γασπαράτου, Λουκάτου, Πότερ 20(1), Πατεράκη 16, Μπενέκη, Βιντσιλαίου 4, Κασάπογλου 1, Μπάραμαν 14(2).
ΠΑΟΚ (Κεραμιδάς): Χολιβάι 9, Στάνλεϊ 10(2), Χαιριστανίδου 10, Μακιτάλο 4, Παυλοπούλου 10(1), Κατσαμούρη, Στεφανάκη, Κιλαζίδου 4, Κουινόνες 13(3).


























Oι δηλώσεις του Σταύρου Νανάκου μετά την λήξη : 

"Πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριες μου που υπερέβαλλαν εαυτό και αρνήθηκαν να χάσουν.. Είναι τεράστιο το επίτευγμα να κερδίζεις όντως , μείον 2 ξένες και πόσο μάλλον ενός αντιπάλου όπως του ΠΑΟΚ ο οποίος πιστεύω ότι θα διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες την 3η θέση.. Επίσης πολλά συγχαρητήρια στον φυσιοθεραπευτή  της ομάδος μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ......... Ο οποίος σ ένα κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης κατάφερε να κάνει την τραυματισμένη ROXY BARAHMAN να αγωνιστεί.. Και πάλι πολλά συγχαρητήρια σε όλους και ευχαριστούμε πολύ όλον τον κόσμο της Καλλιθέας που μας συμπαραστέκεται μας υποστηρίζει και με την φωνή τους μας δίνει ώθηση... "


Οι δηλώσεις του Κώστα Κεραμιδά, μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ και των Εσπερίδων Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ γυναικών. 


Κώστας Κεραμιδάς(Kόουτς ΠΑΟΚ):

«Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε σήμερα. Μας επηρέασε πολύ ότι είχαμε τρεις τραυματίας, την Καρλάφτη, η οποία δεν αγωνίστηκε καθόλου, και οι δύο Αμερικανές, Στάνλεϊ και Χόλιβεϊ, οι οποίες όλη την εβδομάδα δεν προπονήθηκαν, και τις οποίες αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε. Αυτό μας έβγαλε τελείως εκτός ρυθμού, προσπαθήσαμε να βρούμε διαφορετικές λύσεις αλλά δεν τα καταφέραμε, και δυστυχώς έγινε το μοιραίο και χάσαμε, πράγμα που δεν το θέλαμε αλλά ήταν υπεράνω των δυνάμεων μας. 

Ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ. Κάθε παιχνίδι έχει την δική του ιστορία, το σημαντικό είναι να είναι υγιείς οι παίκτριες, ώστε να ετοιμάσουμε το ματς και να γυμναστούμε σωστά, και φυσικά να αγωνιστούν. Η Δευτέρα μας ξεκίνησε με τρεις τραυματισμούς βασικών παικτριών, και δυστυχώς δεν κάναμε καλή προετοιμασία, και όσο περνούσε η ώρα αυτό μας κόστιζε στο παιχνίδι. Αν έχουμε τις παίκτριες υγιείς, θα βγάλουμε αντίδραση πιστεύω».


ΔΗΛΩΣΕΙΣ 

*Δάφνη Αγίου Δημητρίου, Ελευθερία Μοσχάτου, Ολυμπιακός, ΟΑ Χανίων και Εσπερίδες έκαναν το ρεπό του

Η επόμενη αγωνιστική (6η, 4-5/12)
Ελευθερία Μοσχάτου-ΠΑΣ Γιάννινα
ΟΑ Χανίων-Εσπερίδες
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός-Δάφνη Αγίου Δημητρίου
Ρεπό: Νίκη Λευκάδας






Post Top Ad