ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ : Ονειρεμένο ντεμπούτο στον Προφήτη Ηλία για τα φοβερά "μωρά" μας !! - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





12.2.22

ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ : Ονειρεμένο ντεμπούτο στον Προφήτη Ηλία για τα φοβερά "μωρά" μας !!

 

                                             Για μια τέτοια φωτογραφία πασχίζουμε όλοι ...


Για κάτι τέτοιες στιγμές σαν αυτή σήμερα στον Λόφο του Προφήτη Ηλία , νοιώθουμε όλοι και όλες υπερήφανοι που ασχολούμαστε με τα κορίτσια του μπάσκετ . 

Σήμερα στο ανοικτό του Προφήτη Ηλία τα σούπερ μίνι μας ξεκίνησαν την επίσημη παρουσία τους στην ΕΣΚΑΝΑ . Τα φοβερά μωρά της Φαίης Νικολακοπούλου , τα ¨Εσπεριδοειδή" μας που μας γεμίζουν όλους και όλες υπερηφάνεια , χαρά και χαμόγελα,  όχι απλά γιατί προσφέρουν σπουδαίο θέαμα αλλά γιατί ειναι μια αγαπημένη οικογένεια που χτίζει  βήμα βήμα το σπουδαίο όνειρο και αποσπά το χειροκρότημα όλων !! 

Μπράβο στα κορίτσια μας γιατί δίνουν πνοή και κουράγιο στις υποδομές μας  , μπράβο στα εξίσου σπουδαία μωρά του Προφήτη , που πραγματικά κάνουν σπουδαίο βήμα αναδιοργάνωσης και αξίζουν τα εύσημα . 

 Διαιτητής : Στιβακτάς

Δεκάλεπτα : 06-14, 14-39, 18-47, 20-66

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ (Κριτσάλου) :  Αλεξανδρίδη,  Γεωργιάκου,  Γκιώνη,  Δεβετζοπούλου, Καλογήρου,  Κανιάρη,  Κορακίτη,  Κούτρου,  Λίτση,  Μακροπόδη, Μαρινοπούλου, Μιχαηλίδη,  Όνινα, Πανοηλία,  Παπαλέξη,  Πετάση,  Τριβυζάκη ,  Ψαρρά.

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (Νικολακοπούλου): Κουτρουμπά , Γκιόνι , Κωστάκη , Ξύδα , Στεργίου , Βρανά , Μηλιτσοπούλου , Χαρβαλιά , Παναγιωτοπούλου , Κοντοπάνου , Οικονομάκη , Ντεσισλάβα



 Τι γράφει η επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ 

Ξεκίνησε σήμερα ένα τουρνουά που περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία, αυτό των μίνι κοριτσιών της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.. Στην πρώτη αγωνιστική η ομάδα μας υποδέχτηκε τις Εσπερίδες, σε μια αναμέτρηση που πήρε το χαρακτήρα μιας μικρής γιορτής για τον σύλλογό μας, αφού για όλα σχεδόν τα κορίτσια μας ήταν ο πρώτος αγώνας της ζωής τους! Το συγκεκριμένο τμήμα, με προπονήτρια την Μελίνα Κρίτσαλου, έχει αναπτύξει φέτος μια ιδιαίτερη δυναμική και είναι χαρακτηριστικό πως σήμερα έπαιξαν -και καταευχαριστήθηκαν τη συμμετοχή τους- συνολικά 18 αθλήτριες! Ο αγώνας έγινε σε πολύ όμορφο κλίμα, απέναντι σε μια παραδοσιακή δύναμη του γυναικείου μπάσκετ και μπροστά σε περίπου 100 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γηπεδάκι του λόφου. Το σημαντικότερο είναι πως όλοι και όλες έφυγαν με χαμόγελο. Η ομάδα μας δήλωσε συμμετοχή στο συγκεκριμένο τουρνουά, με μοναδικό στόχο τη χαρά του παιχνιδιού, όπως θα πρέπει να συμβαίνει σε αυτές τις ηλικίες. Γι' αυτό και δεν θα αναφερόμαστε σε σκορ, νικητές και λοιπά τετριμμένα, αν και είναι αυτονόητο πως σήμερα οι Εσπερίδες (διαθέτουν ορισμένες παίκτριες με άπλετο ταλέντο και παίζουν εξαιρετικό για την ηλικιακή κατηγορία τους μπάσκετ) πήραν τη νίκη με μεγάλη διαφορά. Ευχαριστούμε τα κορίτσια των Εσπερίδων, την κόουτς Φαίη Νικολοπούλου, αλλά και τον ρέφερι Στιβακτά, που προσέγγισαν τον αγώνα όπως ακριβώς έπρεπε και βοήθησαν κι εκείνοι με τον τρόπο τους να ευχαριστηθούμε τη βραδιά. Τα κορίτσια που έπαιξαν για την ομάδα του Προφήτη ήταν οι: Κάτια Αλεξανδρίδη, Ελευθερία Γεωργιάκου, Αγγελίνα Γκιώνη, Δήμητρα Δεβετζοπούλου, Αγάπη Καλογήρου, Δήμητρα Κανιάρη, Φωτεινή Κορακίτη, Ελευθερία Κούτρου, Κυριακή Λίτση, Ευαγγελία Μακροπόδη, Εύη Μαρινοπούλου, Μαρίλια Μιχαηλίδη, Μαρία Όνινα, Γιολάντα Πανοηλία, Ολυμπία Παπαλέξη, Φανή Πετάση, Σοφία Τριβυζάκη και Νίκη Ψαρρά.

 



Post Top Ad