Η Σταυριανή Βιντσιλαίου μίλησε στο Web Radio της ΕΟΚ και το woman to woman - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





28.3.22

Η Σταυριανή Βιντσιλαίου μίλησε στο Web Radio της ΕΟΚ και το woman to woman


 


H Σταυριανή Βιντσιλαίου (Εσπερίδες Καλλιθέας) και η Ασπασία Καλαμπάκου (ΠΑΣ Γιάννινα) μίλησαν στην εκπομπή «Woman to woman» με τη Σοφία Γιαλλελή και την Εβίνα Μάλτση.

Η Σταυριανή Βιντσιλαίου μίλησε:

Για τη διασταύρωση με τη Δάφνη στα play-offs: «Και η Δάφνη έκανε μια καλή χρόνια και εμείς, τηρουμένων των αναλογιών. Θα είναι ένα ωραίο ζευγάρι, ένα ενδιαφέρον παιχνίδι το 1ο και από ‘κει και πέρα βλέποντας και κάνοντας, ανάλογα με τα αποτελέσματα. Ελπίζουμε να κερδίσουμε και να πάμε παρακάτω».

Για τη φετινή χρονιά των Εσπερίδων: «Όσον αφορά τη φετινή χρονιά, έχει να κάνει με το ότι είμαστε μια ομάδα που η μία συμπληρώνει την άλλη. Έχουμε δύο εξαιρετικές ξένες (σ.σ. Μπάραμαν, Πότερ) που μας δίνουν στοιχεία που δεν έχουμε οι υπόλοιπες. Έχουμε την Κασάπογλου που μας δίνει την ηρεμία και τη σκληράδα, έχουμε τη Γασπαράτου, την Καμμένου που μας δίνει το σουτ. Είμαστε όλες κομμάτια ενός παζλ».

Η Ασπασία Καλαμπάκου είπε:

Για τη χρονιά του ΠΑΣ Γιάννινα: «Η χρονιά ήταν δύσκολη. Είχαμε πολλές ατυχίες, με πολλούς τραυματισμούς, με ξένες που φύγανε και ξένες που ήρθανε. Δεν καταφέραμε να βρούμε χημεία ποτέ. Μες στην ατυχία μας πάντως ήμασταν τυχερές που φέτος δεν υποβιβαζόταν καμία ομάδα».

Για το λόγο που πήγε στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν είναι κάτι που δε μου αρέσει, δεν το θέλω ή κάτι τέτοιο. Έφυγα από τον Παναθηναϊκό μετά από μια επιτυχημένη χρονιά και έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον και να δω τι θα κάνω παρακάτω. Με προσέγγισαν τα Γιάννενα, που είναι μια ομάδα οργανωμένη, με πλάνο, με μια διοίκηση που θέλει να είναι συνεπής και να κάνει τις παίκτριές της να νιώθουν «ασφάλεια» και εντός και εκτός γηπέδου. Θεώρησα ότι για ‘μένα θα ήταν η καλύτερη επιλογή ο ΠΑΣ, αφού δεν έτυχε να μου έρθει πρόταση από το εξωτερικό. Δεν έχω κανένα παράπονο απ’ τη συμπεριφορά της ομάδας».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Με τον κορωνοϊό και όλα αυτά που συνέβησαν με τα μέτρα περί χωρητικότητας στα γήπεδα, είχαμε θέματα. Το ότι η ομάδα δεν πήγαινε καλά, ήταν και αυτός ένας λόγος που το ενδιαφέρον είχε μειωθεί. Ήταν λογικό και αναμενόμενο κάποια στιγμή ο κόσμος να σταματήσει να ενδιαφέρεται και να παρακολουθεί κάτι το οποίο δεν έχει νόημα. Αυτό είναι κάτι που αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για εμάς. Αυτό ήταν το μόνο στενάχωρο της υπόθεσης. Σαν παίκτρια κι εγώ όπως και οι συμπαίκτριες μου είμαστε «υπεύθυνες» γι’ αυτό».

Post Top Ad