ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Με "σβηστές" μηχανές 76-51 τον Ιπποκράτη Κω πρώτο ροζ - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





28.4.22

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Με "σβηστές" μηχανές 76-51 τον Ιπποκράτη Κω πρώτο ροζ

 






Όλοι γνωρίζαμε ότι η διαφορά δυναμικότητας από τον Ιπποκράτη Κω ήταν μεγάλη αλλά με μόλις 16 ώρες από το θρίλερ  με τον Παναθηναϊκό , υπήρξε διαχείριση . Η ομάδα μας πήρε εύκολα την πρώτη νίκη στο Πανελλήνιο Νεανίδων με 76-51 και αφού στο α΄ μέρος το 42-34 αποδείκνυε ότι αρκούσε ενα ξέσπασμα όπερ και εγένετο . Οι νεανίδες κατέλαβαν την τρίτη θέση στον πρώτο όμιλο, αλλά γνωρίζουμε πως όλα αυτά είναι διαδικαστικά . Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και τον προπονητή γιατί μάζεψαν τα κομάτια τους μετά την χθεσινή υπερπροσπάθεια και έκαναν το πρέπον . Αυριο θα αντιμετωπίσουν τον Αρι Καλαμάτας . 

Παρεπιμπτόντως ο ΠΑΟ έχασε από τον ¨Αρη καταρρέοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο από την χθεσινή υπερπροσπάθεια . Αν η ομάδα μας είχε νικήσει με τα δεδομένα αποτελέσματα θα περνούσε στα ημιτελικά . Με τα αν όμως δεν γράφεται ιστορία , η μήπως τελικά γράφεται? Θα μας ζητήσει κανείς συγγνώμη για την αδικία που υπέστησαν οι αθλήτριές μας ? Η μπα...

Δεκάλεπτα: 23-16, 42-34, 60-42, 76-51

Διαιτητές: Λουλουδιάδης-Αγραφιώτης Γρ.-Κωνσταντινέλλης

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δήμου): Στολίγκα 16(3), Αρσενιάδου 7, Μέτσο 3(1), Τσουρντού 2, Καρδιασμένου, Ντάκα 13(4), Κοσκινά 7(1), Αναστασάκου, Σταμούλου 21(1), Μεργέλου 5, Κωστάκη, Αγραφιώτη 2.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Αργυρίου): Γκοτζάι 9, Καλαβριά 3(1), Ντερβίσι 4, Κλιμάτου, Κιαπόκα 2, Κουντουριώτου 7, Ψαρού 15(1), Μιλίκοβιτς 11(3).


Δηλώσεις

Μαρκέλλα Σταμούλου (αθλήτρια, Εσπερίδες): «Συγχαρητήρια στον Ιπποκράτη Κω για την αξιόλογη σημερινή του παρουσία. Η νίκη για μας ήταν σημαντική γιατί πήραμε την τρίτη θέση στον όμιλο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την πέμπτη θέση που είναι ο επόμενος στόχος μας». 

Ειρήνη Κουντουριώτη (αθλήτρια, Ιπποκράτης Κω): «Το σημερινό παιχνίδι ήταν δύσκολο. Οι αντίπαλοι είναι πολύ δυνατοί, αλλά παίξαμε κι εμείς εξίσου δυναμικά. Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ και παίζουμε με τέτοιες ομάδες και κρατάμε αυτές τις στιγμές». 

Σάρα Μιλίκοβιτς (αθλήτρια, Ιπποκράτης Κω): «Δυσκολευτήκαμε και στα τρία παιχνίδια. Φαίνεται η διαφορά δυναμικότητας από τις ομάδες που είναι στον όμιλό μας. Χαιρόμαστε πολύ και εκπροσωπούμε τα Δωδεκάνησα και ελπίζουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στα επόμενα δύο παιχνίδια».

η στατιστική





το video της αναμέτρησης


Φωτορεπορτάζ 





















Post Top Ad