ΝΕΑΝΙΔΕΣ : "Βαριά" ήττα στην πρεμιέρα του πανελλήνιου από τον ¨Αρη - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





26.4.22

ΝΕΑΝΙΔΕΣ : "Βαριά" ήττα στην πρεμιέρα του πανελλήνιου από τον ¨Αρη

 

Την χειρότερη εμφάνισή της όλη την σεζόν , έκανε η ομάδα νεανίδων μας στην πρεμιέρα με τον ¨Αρη στο Πανελληνιο νεανίδων στις Συκιές της Θεσσαλονίκης ,  που έφερε την ήττα με 75-48 . Ηταν αδιαμφισβήτητα ένα πολύ κακό παιχνίδι από τα κορίτσια μας που συνοδεύτηκε από μια τραγική εμφάνιση των διαιτητών που σφύριζαν άλλα αντ΄άλλων . Δεν ειναι μόνο η αποβολή με 5 φάουλ  της Σταμούλου και τα μόλις 22 λεπτά συμμετοχής ούτε η αποβολή της Αναστασοπούλου . Τα σφυρίγματα ήταν αλλοπρόσαλλά και μοιραία μετέτρεψαν τον καλύτερο σε γενικές γραμμές Άρη σε κυρίαρχο της αναμέτρησης. Το εύρος του σκορ είναι σίγουρα υπερβολικό και όχι αντίστοιχο της διαφοράς δυναμικότητας  . 


Πάντως δεν θα επικεντρωθούμε μόνο στην κακή διαιτησία αλλά και στην κακή μας απόδοση , αφού δεν μας βγήκε τίποτα και τα ατού μας δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν .  Παράλληλα επειδή παίζουν και οι αντίπαλες να δώσουμε τα εύσημα και στον ¨Αρη που βρέθηκε σε καλύτερη μέρα ειδικά μετά το α΄ δεκάλεπτο και νίκησε δίκαια . Επόμενο ματς αύριο με τον Παναθηναϊκό (20.30). https://www.youtube.com/watch?v=xbuZ6VYwUp4

Δεκάλεπτα: 14-12, 39-23, 55-34, 75-48
Διαιτητές: Ταρενίδης-Χατζημπαλίδης-Τοπαλίδης
Άρης (Συρόπουλος-Τσαμπούρη): Καρβουνιάδου 7(1), Κιρπιζλίδου 4, Παρακεντέ 7(1), Ρίμπα, Τσαχτσίρα 2, Κουμαντσιώτου 14, Καλόγηρου 4, Βλάχου Κ. 6, Δροσούνη 14, Βλάχου Μ. 8, Βαλαβάνη 2, Εφραιμίδου 7(1).
Εσπερίδες Καλλιθέας (Δήμου): Στολίγκα 6, Αρσενιάδου 8, Μέτσο 2, Τσουρντού, Καρδιασμένου, Ντάκα 2, Κοσκινά, Αναστασάκου 2, Σταμούλου 11, Μαργέλου 17(2), Κωστάκη, Αγραφιώτη.

Δηλώσεις

Μαρίνα Κυρπιζλίδου (παίκτρια, Άρης): «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο έπρεπε να πάρουμε τη νίκη και τα καταφέραμε. Δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ και αυτό φάνηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας με στόχο ότι καλύτερο μπορούμε».

Εύα Κουμαντσιώτου (παίκτρια, Άρης): «Συγχαρητήρια στις Εσπερίδες για την προσπάθειά τους. Ηταν ένα απαιτητικό ματς και καταφέραμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στη διοργάνωση. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Θάνος Δήμου (προπονητής, Εσπερίδες Καλλιθέας): «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη. Στη διάρκεια του παιχνιδιού φάνηκαν να θέλουν περισσότερο τη νίκη. Στην αρχή ήμασταν κοντά, η πίεση όμως του Άρη και μερικές δικές μας αστοχίες στην επίθεση, μας οδήγησαν στο να χάσουμε το μυαλό μας. Κάθε φορά που προσπαθούσαμε να μειώσουμε, οι παίκτριες του Άρη ανταποκρίθηκαν σωστά στην άμυνα. Δεν θέλω να σταθώ στις διαιτητικές αποφάσεις, γιατί έχουν καλύτερη οπτική, αλλά θεωρώ ότι από το παιχνίδι δικαιούμαστε κάτι καλύτερο».

Μιχαέλα Κοσκινά (παίκτρια, Εσπερίδες): «Συγχαρητήρια στον Άρη. Δουλεύουμε καιρό γι’ αυτά τα παιχνίδια. Το Πανελλήνιο είναι μια διοργάνωση που είχαμε από την αρχή στόχο να συμμετάσχουμε. Το σημερινό παιχνίδι δεν μας πήγε καλά, γιατί ήμασταν πολύ άστοχες. Συνεχίζουμε να κοιτάμε μπορστά και θα παλέψουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Τα στατιστικά του αγώνα : 





Post Top Ad