ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ : Μεγάλη και δύσκολη νίκη με Ολυμπιακό Βόλου και στα ημιτελικά οι κορασίδες μας !! - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





30.6.22

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ : Μεγάλη και δύσκολη νίκη με Ολυμπιακό Βόλου και στα ημιτελικά οι κορασίδες μας !!

 



Οι κορασίδες μας με ενα σπουδαίο φινάλε έκαναν το 2 στα 2 επικράτησαν με 64-54 του Ολυμπιακού Βόλου για την Τελική Φάση του 33ουΠανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στη Μεσσήνη και εξασφάλισαν μαθηματικά την πρόκρισή τους στα ημιτελικά ! Μια τεράστια πρόκριση που σίγουρα ήρθε δυσκολότερα από όσο περιμέναμε καθώς ο Ολυμπιακός με ηρωϊδα την Σιουμουρέκη (28π., 14 ριμπ.) μας έβαλε δύσκολα . Όμως το φοβερό δίδυμο Νάγιας Στολίγκα(25π., 7 ριμπ., 6 ασίστ , 5 κλεψ.)  και Ναταλίας Αρσενιάδου (23π., 3ριμπ., 7 κλεψ.) έκανε πάλι τα μαγικά του και στο καθοριστικό φινάλε έκριναν το ματς . Μπράβο σε όλα τα κορίτσια μας αλλά και σε εκείνα του Ολυμπιακού Βόλου που έκαναν υπερπροσπάθεια . 

Ευσημα στην Κλαίρη Τσουρντού με το νταμπλ νταμπλ (10π. , 10 ριμπ.) , ηρωϊκή η Όλγα Αγραφιώτη ( 7 ριμπ., 5 ασίστ) 

Δεκάλεπτα: 17-21, 27-36, 44-51, 54-64

Διαιτητές: Τσιμπούρης, Πλέγας

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου): Ράπτη, Κωστοπούλου, Σιουμουρέκη 28(3), Λογοδότη 6, Καραστάθη 6, Κοτοπούλη 12, Πολύζου 2.

Εσπερίδες Καλλιθέας (Μπούτας): Στολίγκα 25(3), Συψή, Αρσενιάδου 23, Βίγκα 4, Μανωλοπούλου, Τσουρντού 10, Αγραφιώτη 2, Σταθάτου.

Δηλώσεις

Βασιλική Σιουμουρέκη (αθλήτρια Ολυμπιακού Βόλου): «Το παλέψαμε πάρα πολύ. H ομάδα των Εσπερίδων ήταν καλύτερη, ωστόσο μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Χάσαμε κάποια κρίσιμα καλάθια και αυτό μας οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα. Πλέον πάμε να διεκδικήσουμε την 5η θέση». 

Όλγα Αγραφιώτη (αθλήτρια Εσπερίδων): «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες το θέλαμε πολύ. Ήταν και ντέρμπι. Συγχαρητήρια στα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου. Θα δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε τη πρώτη θέση που πιστεύω πως μας αξίζει». 


































Post Top Ad