Το πρώτο μεταγραφικό "τσουνάμι " με νέα πρόσωπα αλλά και ανανεώσεις - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





31.8.22

Το πρώτο μεταγραφικό "τσουνάμι " με νέα πρόσωπα αλλά και ανανεώσεις

Η εξαιρετική φέτος  Ναταλία Αρσενιάδου (ανανέωσε από τον Ιωνικό Νικαίας)  επέστρεψε με σπουδαία "προίκα" εμπειριών  από την Πορτογαλία με την Εθνική κορασίδων και εδώ μαζί με τις ανανεωμένες Ελεάνα Μαργέλου , Ευαγγελία Καρδιασμένου , Κλαίρη Τσουρντού και  Ράνια Γεωργίνη μοιράζεται την  χαρά της . 


Το πρώτο μεταγραφικό κύμα των Εσπερίδων ξεκίνησε . Μυρτώ Λιανούδη (από την Τερψιθέα Γλυφάδας πέρυσι στην Δάφνη Αγ. Δημ. διεθνής με την παγκορασίδων)  , Έλενα Χλιαουτάκη (από Δραπετσώνα)  και Ράνια Γεωργίνη (από Πήγασο Κορυδαλλού) άνοιξαν τον χορό ενίσχυσης των ομάδων υποδομής αφού πρόκειται για πολλά υποσχόμενα κορίτσια και οι φιλοδοξίες τους δεν έχουν ταβάνι. Καλώς ήλθατε στην οικογένεια των Εσπερίδων !!!

                                 

Η  Κλαίρη Τσουρντού ανανέωσε στην ομάδα μας προερχόμενη από την Δραπετσώνα και άπαντες στην ομάδα ειναι πολύ χαρούμενοι γιαυτό . 

                                   

Άλλη μια σπουδαία ανανέωση της πολλά υποσχόμενης Σύλιας Βίγκα (από Ελευθερία Μοσχάτου) εδώ  με την  επίσης 14χρονη κόρη του Πάτροκλου Χλιαουτάκη και Λίτσας Τηλεμάχου,  Έλενα .
                                               

Και την νέα σεζόν Εσπερίδες Δόμνα Σταθάτου(Πέραμα) , Ξένια Τζουνοπούλου και Ειρήνη Συψή 


Και φυσικά έπεται συνέχεια γιατί το πρόγραμμα ενίσχυσης της ομάδας δεν σταματά πουθενά    ....


Post Top Ad