Μεγάλη μάχη και δίκαιος αποκλεισμός από ένα σπουδαίο αντίπαλο (80-90) την Ελιζούρ Χολόν - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





14.10.22

Μεγάλη μάχη και δίκαιος αποκλεισμός από ένα σπουδαίο αντίπαλο (80-90) την Ελιζούρ Χολόν

 




Μια σημαντική προσπάθεια έκανε η ομάδα μας αλλά έχασε από την Ελιζούρ Χολόν 80-90 στο ¨Σοφία Μπεφόν" και δεν μπόρεσε να προκριθεί  στους ομίλους του Eurocup Γυναικών. Παρά το θετικό ξεκίνημα (22-21)  η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και οι Ισραηλινές  προηγήθηκαν 35-48 στο ημίχρονο . Στα θετικά ότι αγωνίστηκε όλος ο ελληνικός κορμός . Στα αρνητικά η μέτρια παρουσία των ξένων  μας που υστέρησαν αμυντικά και στα ριμπάουντς . Έτσι  η Ελιζουρ με τρεις ξένες φωτιά και αισθητά βελτιωμένη σε σχεση με την Ράμλα μια εβδομάδα πριν, ήταν πειστική και έφτασε δίκαια στην νίκη χωρίς μάλιστα στο τελευταίο 15λεπτο να απειληθεί . Ως το 25΄ η ομάδα μας φάνηκε να απειλεί μειώνοντας σε 45-53  αλλά εν συνεχεία παρότι οι αντίπαλες ήταν φορτωμένες με φάουλ υπέπεσε σε πολλά λάθη έχασε κατά κράτος τα ριμπάουντς και μαζί την επαφή με το σκορ. Αποτέλεσμα το τελευταίο δεκάλεπτο να είναι διαδικαστικό . 

Παρά τον αποκλεισμό κρατάμε την θετική αθροιστικά παρουσία της ομάδας μας,  κόντρα σε ένα αντίπαλο με μεγάλο μπάτζετ και σημαντικές ακριβοπληρωμένες αθλήτριες και με ένα συνολικά θετικό απολογισμό, στην επιστροφή του συλλόγου σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από αρκετά χρόνια . Ξανατονίζουμε ότι αποτελεί μεγάλο στόχο να προσφέρουν οι ελληνίδες και να πάρουν μέρος στην εξίσωση,  αφού το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και είναι ανταγωνιστικό . 

Μεγάλο μπράβο στον κόσμο της ομάδας και στα πολλά κορίτσια των υποδομών που ενίσχυσαν όσο μπορούσαν τις αθλήτριες και την ομάδα , δείχνοντας ευπρέπεια και αγάπη στον σύλλογο !! 

Εσπερίδες – Ελιτζούρ Χολόν 80-90
Διαιτητές: Σμίλιανιτς (Σερβία), Γιέβτοβιτς (Σερβία) Σεντούρκ (Τουρκία)
Δεκάλεπτα: 22-21, 35-48, 51-71, 80-90
Η στατιστική του αγώνα 













































Post Top Ad