Zωή Κορρέ : Η FIBA την έβαλε στο κάδρο των κορυφαίων στο 3on3 - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





24.1.23

Zωή Κορρέ : Η FIBA την έβαλε στο κάδρο των κορυφαίων στο 3on3



 Η σεζόν για τις εθνικές ομάδες 3×3 δεν έχει αρχίσει ακόμη. Το καλεντάρι αναμένεται από τη FIBA, η οποία φρόντισε να μας υπενθυμίσει ποιοι είναι οι καλύτεροι παίκτες ανά τον κόσμο. Ανάμεσά τους και η Ελλάδα, η οποία έκανε δυναμική επανεμφάνιση το περασμένο καλοκαίρι στο προσκήνιο, με τον Άγγελο Τσαγκαράκη στο τιμόνι και την πρόθεση της διοίκησης να δώσει στο 3×3 χώρο και χρόνο.

Το ranking της FIBA φέρνει στην κορυφή από ελληνικής πλευράς τη δική μας  Ζωή Κορρέ και τον Βασίλη Σταυρακούκα. Η Κορρέ βρίσκεται στο νούμερο 92 της κατηγορίας U23 Γυναικών με 34.240 πόντους. Ο Σταυρακούκας βρίσκεται στο νούμερο 64 της κατηγορίας U23 Ανδρών με 79.761 πόντους.

Συγχαρητήρια Ζωή !!!


Παρεμπιπτόντως η γεννημένη το 2000 γκαρντ Ζωή Κορρέ,  είναι μία από τις πιο νεαρές αθλήτριες κάτω των 23 που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα μαζί με την Άννα Μαρία Πρίφτη και την Άσπα Γασπαράτου επίσης των Εσπερίδων , την Λίλιαν Καρακασίδου της Ελευθερίας Μοσχ. , την Γεωργία Δαμουλάκη της Νίκης Λευκάδας , την Χριστίνα Αναστασοπούλου και την Ολυμπία Σακελλαρίου  του Πρωτέα Βούλας, την Λαμπρινή Πολυμένη του Εύνικου , την Γεωργία Παγώνη της Δάφνης Αγ. Δημ. , την Ελισάβετ Μπουντούρη του Παναθηναϊκού και τις νεαρές Βασιλική Χωλοπούλου και Σοφία Σταματάκη του Παναθλητικού 



Post Top Ad