ΝΕΑΝΙΔΕΣ : "Ριφιφί" στον ¨Αγιο Δημήτριο και 0-1 με ψυχάρες νεανίδες - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





16.3.23

ΝΕΑΝΙΔΕΣ : "Ριφιφί" στον ¨Αγιο Δημήτριο και 0-1 με ψυχάρες νεανίδες

 





Σε ένα μέτριο έως κακό ποιοτικά ματς στο νέο κλειστό  Αγίου Δημητρίου , με φοβερό πάθος αλλά με αρκετά άστοχες και τις δύο ομάδες , οι νεανίδες μας  πήραν μια τεράστια νίκη με ανατροπή 50-48 στον πρώτο  αγώνα μπαράζ των τελικών των play off και πήραν προβάδισμα σε ένα back to back συνδυαστικά με τον θρίαμβο του κυπέλλου . 

Ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου  ήταν συνέχεια  μπροστά στο σκορ σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά ποτέ με μεγάλη διαφορά και οι κοπέλες μας με ...κρύο αίμα "εκτέλεσαν¨στο φινάλε τον γηπεδούχο και έκαναν ένα τέλειο ...ριφιφί . 

Το τελευταίο λεπτό οι "μικρές"  βρήκαν με δύο διαδοχικά τρίποντα τον δρόμο για την νίκη ! Αρχικά η αρχηγός Νάγια Στολίγκα που στο β΄ ήταν πάλι η εμπνευσμένη εμψυχώτρια  και εν συνεχεία η Ράνια Γεωργινή που έβαλε το νικητήριο από την γωνία και σκόρπισε θύελλα ενθουσιασμού . 

Καμμία δεν ήταν ..."ουάου¨,  καταπληκτική , αλλά ήταν όλες ψυχάρες και ηρωϊκές και με φοβερή πίστη στην νίκη κάτι που τις βοήθησε με την τέλεια καθοδήγηση των προπονητών σε μια απόδραση από μια "καυτή" έδρα . Έβαλαν όλες το λιθαράκι , το κορμί τους  και αξίζουν τα μπράβο όλων. 

Και όλα αυτά σε ένα "δύσκολο" γήπεδο που όμως , όπως εγινε και στον τελικό κυπέλλου της Νίκαιας , η κερκίδα ήταν κατά κράτος ¨εσπεριδοειδής¨ , καλλιθεάτικο τσουνάμι , πιτσιρικαρία και γονείς που δεν σταμάτησαν δευτερόλεπτο να ¨σπρώχνουν¨ τα κορίτσια μας στην πρώτη νίκη και τίποτα παραπάνω (0-1) για να μην ξεχνιόμαστε .  

Ναι εντυπωσιακή νίκη αλλά  εδώ πρέπει  να γίνει σαφές ότι ο Κρόνος είναι μια εξαιρετική ομάδα που σήμερα έχασε στις λεπτομέρειες και οφείλουμε όχι να τον φοβηθούμε αλλά να τον σεβαστούμε. Η συνέχεια έχει δρόμο και πρέπει να παίξουμε καλύτερα, χτίζοντας πάνω στην σημερινή όντως σπουδαία νίκη . 

Συγχαρητήρια και πάλι σε όλα τα κορίτσια , στους προπονητές Δήμου και Μπούτα αλλά και σε όλο το οικοδόμημα που είναι χτισμένο σε γερά θεμέλια ...Συγχαρητήρια και στα κορίτσια του Κρόνου για την υπερπροσπάθεια .  

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ.  –ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 48-50

Διαιτητές : Κονταράτος , Αντωνέλου

Δεκάλεπτα : 18-14, 27-23, 39-35, 48-50

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Ανδρεοπούλου , Νικολαίδου): Β. Κατσούλη , Διαμαντοπούλου , Μπλιθικιώτη 3(1) , Ανδρέου 15(2) , Τσάμη 10, Καλλιπολίτη , Παπακώστα , Γεωργακοπούλου 15(4) , Δελημήτρου , Ζαφείρη , Δραμιτινού 1, Σταθοπούλου 4

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δήμου, Μπούτας): Στολίγκα 11(1)  , Κατσιώνη , Τσουρντού , Βίγκα 3(1), Γεωργινή 5(1) , Σεγκούρα 6(1) , Αναστασάκου , Μαργέλου 6, Χλιαουτάκη  11, Παπάζογλου 2, Λιανούδη 6

*Επόμενος αγώνας στην Καλλιθέα την άλλη Τετάρτη 22.3 η Πέμπτη 23.3  ανάλογα με την εξέλιξη του ζευγαριού play off  γυναικών της Α2 Κρόνος -Μελίσσια και τρίτο ματς πάλι στον Αγιο Δημήτριο την ημέρα της Εθνικης εορτής 25 Μαρτίου . Νικήτρια ομάδα αυτή που θα έχει τρείς νίκες (best of 5)








Post Top Ad