ΓΥΝΑΙΚΕΣ :Οριστικά στην 4η θέση οι γυναίκες ηττήθηκαν στο θρίλερ από την Ελευθερία 69-67 - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





19.3.23

ΓΥΝΑΙΚΕΣ :Οριστικά στην 4η θέση οι γυναίκες ηττήθηκαν στο θρίλερ από την Ελευθερία 69-67

 

  Η απίστευτη αστοχία στα τρίποντα της ομάδας μας (7/37!!!!) απέναντι στην ζώνη της Ελευθερίας μας στοίχισε την ήττα με 69-67 και τον αποκλεισμό από την διεκδίκηση της 3ης θέσης . Η ομάδα μας αφυπνίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο βρήκε λύσεις προηγήθηκε αλλά και εν συνεχεία ισοφάρισε 61-61(τρίποντο η Χίγγινς 38΄)  και 64-64 (τρίποντο η Μαργέλου στα 50΄΄) όλα κρίθηκαν στην χαμένη βολή της εξαιρετικής σήμερα Χίγγινς στα 15΄΄ που έκανε το 66-65. Στην συνέχεια πέτυχε δύο βολές η Μπρούερ και αμέσως μετά  η Κάλογουέι έκανε φάουλ "κάτω" στην Χίγγινς που πέτυχε δύο βολές μείωσε σε 68-67 και κέρδισε φάουλ σε νεκρό χρόνο η κορυφαία της Ελευθερίας Μοσχάτου Λίλιαν Καρακασίδου . 

Για μια ακόμη φορά φάνηκε το κενό της Ρουμάνας Βιριόγκε ενώ εκτός της κορυφαίας μας Χίγγινς , ήταν πολύτιμη η 18χρονη Μαργέλου (το μεγάλο κέρδος του αγώνα) . Η Γούλφολκ ήταν και πάλι πληθωρική αλλά τρομερά άστοχη απο μακριά όπως και η Κορρέ (και οι δύο 5/29 τρίποντα !!!) . 

Σίγουρα μπορούσαμε περισσότερα και να στείλουμε την σειρά και σε άλλα ματς αλλά έτισ είναι το μπάσκετ .Άγγίξαμε την νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε . Η σεζόν για τις γυναίκες ολοκληρώθηκε . Παίζουν ακόμη όλα τα τμήματα υποδομών και μάλιστα με νίκες σε συντριπτικό αριθμό . Έχουν ανοικτούς όλους τους στόχους καλή επιτυχία.

 Στις γυναίκες η  4η θέση όπως και πέρυσι σε μια  σεζόν που  ολοκληρώθηκε είναι το κατόρθωμα της ομάδας και από αύριο αρχίζει το χτίσιμο της νέας σεζόν. 

 






Post Top Ad