ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ : Απίστευτη ανατροπή 59-61 στον ημιτελικό με τον Κρόνο και ήττα από +20 με τεράστια απουσία Δήμου στο ημίχρονο - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





22.4.23

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ : Απίστευτη ανατροπή 59-61 στον ημιτελικό με τον Κρόνο και ήττα από +20 με τεράστια απουσία Δήμου στο ημίχρονο

 

                   Περαστικά κόουτς 






Η ομάδα νεανίδων μας παρότι άξιζε 100% την πρόκριση στον τελικό μετά από ένα εκπληκτικό α΄ μέρος (19-37) δυστυχώς σοκαρίστηκε στο β΄ μέρος και στο φινάλε έχασε τον αγώνα 59-61 στην μοναδική φορά στον αγώνα που πέρασε μπροστά ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου ! 

Δυστυχώς στην ανάπαυλα ο προπονητής Θάνος Δήμου είχε υπέρταση και λυποθυμικές τάσεις και η εξέλιξη αυτή σοκάρισε τόσο τον συνεργάτη του Θανάση Μπούτα όσο και τις αθλήτριες και αυτό έγινε από όλους αντιληπτό και λογικό ήταν σε όλο το β΄ μέρος . Ο Δήμου πήγε στο ιατρείο του κλειστού στα Δύο Αοράκια και όλοι αγωνιούσαν για την εξέλιξη της υγείας του . Ο άνθρωπος συνήλθε αρκετά αργότερα αλλά η δυσάρεστη εξέλιξη και η αγωνία άλλαξαν τον ρου του αγώνα . Ο αντίπαλος Κρόνος βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα με εξαίρεση την  Ανδρέου που ήταν συγκινητική . Στον αντίποδα ακόμη και με αυτή την αδιαμφισβήτητη περιπλοκή,  οι κοπέλες μας κρατούσαν ένα μικρό προβάδισμα μέχρι και 40΄΄ πριν το τέλος .  Εκεί πήραν διαφορά 56-59 με την κορυφαία τους Μαρ  Σεγκούρα  και φάνηκε ότι έστω και κάτω από τα τόσα προβλήματα (είχαν αποβληθεί με πέντε φάουλ όλες οι ψηλές Λιανούδη , Τσουρντού , Παπάζογλου) θα πάρουν την νίκη . Μετά όμως από το τάϊμ άουτ του Κρόνου η Τσάμη που πήρε πολλά ριμπάουντς αλλά  είχε αστοχήσει απελπιστικά μόνη της, εκεί σκόραρε και μείωσε σε 58-59 . Ακολούθησε άστοχο τρίποντο της Μαργέλου και η Ανδρέου με coast to coast πέτυχε το νικητήριο καλάθι . Ακολούθησε άστοχο τρίποντο της Σεγκούρα και 1/2 βολές της απίστευτα άστοχης Μπλιθικιώτη (1/14 εντός παιδιάς  και 2/8 βολές) . 

Όταν στο α΄ μέρος η ομάδα μας είχε εγκλωβίσει τον Κρόνο και προηγήθηκε 37-17 λίγο πριν την λήξη για να πετύχει καλάθι ο Κρόνος και να μειώσει 37-19 όλα έμοιαζαν δύσκολο να αλλάξουν. Μαγικό α΄ μέρος απίστευτα καλό διάβασμα του αντιπάλου . Και όμως ο Κρόνος με εξαίρεση  την εξαιρετική  Ανδρέου., εκμεταλλεύτηκε τις συγκυρίες,  το σοκ Δήμου , απουσίες κοντά στο καλάθι μας και παρότι έχασε Διαμαντοπούλου και Σταθοπούλου με πέντε φάουλ κατάφερε να πάρει την νίκη πρόκριση στον τελικό(αύριο 16.00 με Παναθλητικό)  . 

Διαιτητές: Τζίμης, Τσάνταλη, Γερός
Δεκάλεπτα: 12-19, 19-37, 40-46, 61-59
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Ανδρεοπούλου): Κατσούλη Β. 2, Διαμαντοπούλου, Μπλιθικιώτη 5(1), Ανδρέου 26(2), Φουστέρη, Τσάμη 9, Κατσούλη Ε. 3(1), Γεωργακοπούλου 10(2), Ζαφείρη, Σταθοπούλου 6.
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δήμου, Μπούτας): Στολίγκα 11(3), Κατσιώνη, Χλιαουτάκη 2, Αναστασάκου, Γεωργίνη, Σεγκούρα 23(1), Παπάζογλου 5, Μαργέλου 10(2), Τσούρντου 4, Λιανούδη 4.
*Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο προπονητής των Εσπερίδων ένιωσε μία ζάλη, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και την ομάδα ως το τέλος κοούτσαρε ο συνεργάτης του Θανάσης Μπούτας

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 14.00 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ 

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια μας και στους προπονητές . Να έχουν την υγεία τους και όλα τα άλλα θα έλθουν...

Δηλώσεις

Κατερίνα Ανδρεοπούλου (Προπονήτρια Κρόνος Αγίου Δημητριου): « Συγχαρητήρια στις Εσπερίδες και περαστικά στον προπονητή της ομάδας Θάνο Δήμου. Νομίζω ότι είναι ένα πιαχνίδι που θα το θυμόμαστε για χρόνια. Κέρδισε ο πιο τυχερός. Για μας το αυριανό παιχνίδι είναι γιορτή και μόνο». 

ΣΣ(Εμείς πάντως δεν ακούσαμε στον αέρα τα περαστικά από ΚΑΝΕΝΑ. 1΄56΄47΄΄ ) Η κοπέλα (η κόουτς)  ισχυρίστηκε οτι δεν πήρε καν είδηση οτι παίζαμε με β΄ προπονητή  όλο το β΄ μέρος και τον πήρε να του ευχηθεί περαστικά .  Όπως και να έχει ας είναι καλά το κορίτσι .... 

Σημειώνω τα περαστικά στο κόουτς  Δήμου του Παναθηναϊκού μετά τον άλλο ημιτελικό . ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ....

Ειρήνη Ανδρέου (Αθλήτρια Κρόνου Αγίου Δημητρίου): «Συγχαρητήρια στην ομάδα των Εσπερίδων. Στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά, όμως μετά διορθώσαμε τα λάθη μας μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαι  πολλή περήφανη που είμαστε σε αυτή την ομάδα με αυτές τις συμπαικτριες. Συνεχίζουμε δυναμικά για τον τελικό».

Θανάσης Μπούτας (Βοηθός προπονητής Εσπερίδων): «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κρόνου για την πρόκριση. Ηταν ένα πολύ δυσκολο ματς με δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ο εαυτός μας στο δεύτερο χάσαμε συγκέντρωση μας και μετά την απουσία του Δήμου δεν μπορέσαμε  να βγάλουμε  στο γήπεδο αυτό που θέλαμε. Είμαστε ικανοποιημένοι και περήφανοι για τα κορίτσια μας».

Μαρ Σεγκούρα (Αθλήτρια Εσπερίδων): «Όλες οι παίκτριες προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Από τη στιγμή που βγήκαν όλες οι ψηλές χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Συγχαρητήρια στον Κρόνο. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι».

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

10.00 Προμηθέας – Ολυμπιάδα Αλεξ. (7η & 8η θέση)

12.00 Ολυμπιακός Βόλου – Ανδρογέας (5η & 6η θέση)

14.00 Εσπερίδες – Παναθηναϊκός (3η &4η θέση)

16.00 Κρόνος Αγ. Δημ. – Παναθλητικός (1η & 2η θέση)

























Post Top Ad