ΝΕΑΝΙΔΕΣ 37οΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ :Άνετη νίκη στην πρεμιέρα 91-17 τον Προμηθέα Πάτρας - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





19.4.23

ΝΕΑΝΙΔΕΣ 37οΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ :Άνετη νίκη στην πρεμιέρα 91-17 τον Προμηθέα Πάτρας

 




Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ Εσπερίδων και Προμηθέα Πάτρας ήταν πολύ μεγάλη και από το πρώτο δεκάλεπτο (05-38) είχαν κριθεί τα πάντα . Στην πρεμιέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων στο Ηράκλειο της Κρήτης και στα Δύο Αοράκια οι νεανίδες μας ήταν επιβλητικές και το τελικό 91-17 που ήρθε για να τα λέμε όλα , με μεγάλη προσπάθεια στο β΄ μέρος από τον Θανάση Δήμου (από το 11΄έπαιζαν μόνο κορασίδες παγκορασίδες , ο χρόνος μοιράστηκε σε όλα τα παιδιά και χωρίς την παραμικρή πίεση σήμα κατατεθέν της ομάδας ) .Οπότε δεν αντέχει σε κριτική και το ματς και επουδενί δεν πρέπει να βγουν λανθασμένα συμπεράσματα .Όλοι γνωρίζαμε ότι η ομάδα μας έχει πολλά περιθώρια διάκρισης και αύριο στις 14.00 κόντρα στον φιλόδοξο Παναθλητικό θα πρέπει να κάνουν υπέρβαση τα κορίτσια μας για την νίκη και την κατάκτηση ουσιαστικά της πρώτης θέσης στον όμιλο . Αναμένεται μεγάλο ντέρμπι και ευχόμαστε στα κορίτσια να πάνε όλα καλά ...
Διαιτητές: Κώτσου, Τσάνταλη, Τσικριτσάκη

Δεκάλεπτα: 5-38, 8-60, 12-70, 17-91
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Νάκης): Στεφανάτου, Αθανασοπούλου, Παπαδοπούλου 7(1), Αναστασοπούλου Ε.3(1), Φλωράτου, Καλαμπαλίκη 3, Σαρρή 2, Κωσταρίδη 2, Αθανασοπούλου Μ., Κατσαντώνη, Καραπιπέρη, Λιάπη.
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  (Δήμου, Μπούτας): Στολίγκα 12(2), Κατσιώνη 8, Τσουρντού 4, Βίγκα 8, Γεωργινή 7(1), Σεγκούρα 14, Αναστασάκου 2, Σταθάτου 4, Μαργέλου 14(1), Χλιαουτάκη 5, Παπάζογλου 2, Λιανούδη 11.





Θανάσης Δήμου (Προπονητής Εσπερίδων): «Σήμερα για μας ήταν το πρώτο βήμα. Θεωρώ ότι παρουσιαστήκαμε ακριβώς όπως περιμέναμε, με πάθος κυρίως στην άμυνα. Στο κρισιμότερο παιχνίδι που είναι αύριο απέναντι σε μια πολύ πιο έμπειρη και μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα στα πανελλήνια πρωταθλήματα θα κοιτάξουμε να έχουμε ακριβώς την ίδια ενέργεια σε άμυνα και επίθεση. Θέλω να ευχαριστήσω τις Εσπερίδες και την ΕΟΚ για την άψογη διοργάνωση και μια παίκτρια των ακαδημιών μας που ταξίδεψε από το Ρέθυμνο για να μας δει και είναι τιμή για μένα και για το σύλλογο».

Ελεάνα Μαργέλου (Αθλήτρια ): «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Προμηθέα. Σήμερα κάναμε το πρωτο βημα για την πρόκριση. Θα συνεχίσουμε και αύριο που έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε δυνατή ομάδα. Εμείς θα κοιτάξουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας αγωνιστικό πρόσωπο».

Νίκος Νάκης (Προπονητής Προμηθέα): «Πρέπει να ζητήσουμε μια συγγνώμη για την εμφάνισή μας. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί την περηφάνεια που νιώθω για τις παίκτριες μου. Είχαμε φέτος σαν στόχο να καταφέρουμε για πρώτη φορά να περάσουμε στις 8 καλύτερες ομάδες και τα καταφέραμε. Μας αξίζει βέβαια καλύτερη εμφάνιση από αυτή που δείξαμε σήμερα. Άλλωστε η δυναμική της ομάδας των Εσπερίδων είναι τόσο μεγάλη που τους αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να συνεχίσουμε και θα δούμε το επόμενο παιχνίδι».

Αναστασία Στεφανάτου (Προμηθέας): «Χαίρομαι που βρίσκομαι με την ομάδα μου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν το μέγιστο που θα μπορούσαμε να δείξουμε. Θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στο παρκέ. Ολο αυτό για μας είναι μια ξεχωριστή εμπειρία που θέλαμε όλες να ζήσουμε με αυτή την ομάδα».

1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ          1-0  2  62-33 

2. ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ.        1-0 2  72-49 

------------------------------------------------

3. ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ                   0-1 1  49-72 

4. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ   0-1 1  33-62

2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

1.  ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1-0   2  91-17

2.  ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ              1-0      2   84-56

-------------------------------------------------------------

3. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡ   0-1   1   56-84

4. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ       0-1    1  17-91 

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023
14.00 ΓΣ Εσπερίδες Καλ. – Παναθλητικός ΑΕΣ Κωνσταντινίδου, Κατσαπρακάκης, Κώτσου
16.00 ΓΣ Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Παναθηναϊκός ΑΟ Σκανδαλάκης, Τσάνταλη, Δικταπανίδης
18.00 ΑΟ Ολυμπιάδα Αλεξ. –ΕΑ Προμηθέας 2014 Ξυλάς, Γέρος, Τσικριτσάκη
20.00 ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου – ΓΑΣ Ανδρογέας Τζίμης, Καψιώχας, Ιωάννου



























                                Οι ομοσπονδιακοί Γκουζίνη (κορασίδες) και Κτιστάκης (νεανίδες) 

Post Top Ad