Αντιπροσωπεία των νεανίδων και κορασίδων έλαμψε στο διεθνές σεμινάριο προπονητών στην Κυψέλη - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad

30.5.23

Αντιπροσωπεία των νεανίδων και κορασίδων έλαμψε στο διεθνές σεμινάριο προπονητών στην Κυψέλη

 Με απόλυτη επιτυχία και την παρουσία δεκάδων προπονητών ολοκληρώθηκε το Διεθνές Σεμινάριο Αναπτυξιακών Ηλικιών που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με την ΕΟΚ, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο του Πανελληνίου. Στο διεθνές σεμινάριο έλαμψε με την παρουσία της αντιπροσωπευτική ομάδα κοριτσιών νεανίδων και κορασίδων του συλλόγου μας και βοήθησε σημαντικά στην σωστή διεξαγωγή του με προϊστάμενο ομιλητή τον Ισπανό κόουτς Ρομπέρτο Ερνάντεθ . 

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας γισ την άψογη παρουσία τους....

Οι επτά (7) ομιλητές του Διεθνούς Σεμιναρίου μετέδωσαν τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις απόψεις τους γύρω από θέματα που αφορούν στην προπόνηση και την προετοιμασία των νεαρών αθλητών, βοηθώντας σημαντικά τους συναδέλφους που έδωσαν το "παρών" ως θεατές να μάθουν πολλές και χρήσιμες λεπτομέρειες για τη μεθοδολογία και τη φιλοσοφία των κορυφαίων συλλόγων -σε επίπεδο μικρών ηλικιών- του εξωτερικού.

Ο Άβι Κοβάλσκι, ο Ρομπέρτο Ερνάντεθ, ο Ρολάντας Ρακούτις, ο Φάμπιο Μικελέτο, ο Νικολά Αμπσαλόν, ο Γιάννης Τσουμπρής και ο Γιάννης Καλαμπόκης πραγματοποίησαν ομιλίες πολύ υψηλού επιπέδου, που έδωσε τη δυνατότητα στους παρευρισκομένους να πάρουν ένα μέρος από τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Ο ΣΕΠΚ θα συνεχίσει να αναλαμβάνει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και να δουλεύει εντατικά για τη διαρκή επιμόρφωση των μελών του.
Post Top Ad