Η ενίσχυση των υποδομών των Εσπερίδων με νέες ταλαντούχες αθλήτριες - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





9.8.23

Η ενίσχυση των υποδομών των Εσπερίδων με νέες ταλαντούχες αθλήτριες

                      

            


Δεν ήταν μόνο οι ανανεώσεις των σπουδαίων νεαρών αθλητριών μας  . Παράλληλα οι ομάδες υποδομών των Εσπερίδων ενισχύθηκαν με πολλές ταλαντούχες αθλήτριες . Αρχικά ήρθε η Αθηνά Μουστάκα (13.06.2006) της Τερψιθέας Γλυφάδας , ένα γκαρντ από τα πιο εξελίξιμα (1.72) και μια από τις σημαντικότερες σκόρερς της τελευταίας διετίας . Με συμμετοχές στα κλιμάκια και σίγουρα επένδυση. 






Επίσης αποκτήθηκε η Συριανή γκαρντ φόργουορντ  Παναγιώτα Διαγούπη ( 04/11/2006) που ξεκίνησε από τον ΑΟ Ερμούπολης ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σε ΕΦΑΟ Ζωγράφου και Δόξα Βύρωνα (1.74) . 









Σημαντική ενίσχυση στα γκαρντ ήρθε με την απόκτηση της Λυδίας Σιαμπάνη (11.07.2007) μια compo guard (1.70) που αγωνίστηκε αρκετά χρόνια στον Αθηναϊκό και πέρυσι αγωνίστηκε στον ΕΦΑΟΖ . 







Aπό τον Πρωτέα Βούλας ήρθε επίσης μια πολύ προσοντούχα πόϊντ γκαρντ η Ελευθερία Αράπογλου(15.09.2008) που αναμένεται να προσφέρει σημαντικά . Μέλος των κλιμακίων πολλά υποσχόμενη 









Μια από τις πιο σημαντικές προσθήκες για το μέλλον είναι η νεαρή γκαρντ φόργουορντ  Κατερίνα Άννα Φίλντιση ( 8.7.2009 ) που ήρθε από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδελφείας με παρουσία στα κλιμάκια και συμμετοχή στο 36ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο Τσοτύλι . 








Από τον Ιωνικό Ν. Φιλαδελφείας προστέθηκε στο έμψυχο δυναμικό άλλη μια εξαιρετική ταλαντούχα φόργουορντ  η Ελένη Κωνσταντακοπούλου ( 6.9.2009) που παίζει σαν small και power forward (1.73) .  








Άλλη μία U15 που ήρθε είναι η γκαρντ  Bασιλική Χατζόγλου (28.02.2009) αθλήτρια που με ύψος 1.70 μετά από Πανελευσινιακό και Ν.Ε. Μεγαρίδος έπαιξε τα δύο τελευταία χρόνια στον Κρόνο Αγ. Δημ. 









Από την Ελευθερία Μοσχάτου ήρθε η νεαρή σούτιγκ γκαρντ Aνδριανή Γιακουμή (21.11.2009) με ύψος 1.68. που ξεκίνησε από την Δραπετσώνα (όπως παλιότερα Τσουρντού και Χλιαουτάκη) .






Από τον παραγωγικό Κρόνο Γέρακα αποκτήθηκε η  πόϊντγκαρντ Αναστασία Τίγκα (21.04.2009) . Μια δραστήρια πιτσιρίκα(1.63)  που ξεκίνησε από το Μαρκόπουλο και τα τελεύταία χρόνια αγωνίστηκε στο Κρόνο Γέρακα ενώ βρίσκεται και στα κλιμάκια της ΕΣΚΑ 






Και φυσικά  η κορυφαία υποδομή της χώρας ήδη έτοιμάζει εδώ και χρόνια πολλά κορίτσια που θα ενισχύσουν άμεσα η και τα επόμενα χρόνια τα τμήματα . Στόχος του συλλόγου να ετοιμάσει παιδιά που θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα . Όσο δουλεύεις αμοίβεσαι...

Post Top Ad