WRISINGSTARS : Ήττα στον ημιτελικό από τον Ολυμπιακό Βόλου 51-53 - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





10.2.24

WRISINGSTARS : Ήττα στον ημιτελικό από τον Ολυμπιακό Βόλου 51-53

 





Oι νεανίδες μας δεν μπόρεσαν να πιάσουν καλή απόδοση και τελικά γνώρισαν την ήττα στον ημιτελικό του WRISINGSTARS από τον Ολυμπιακό Βόλου με 53-51 σε ματς που εξελίχθηκε σε θρίλερ . Σίγουρα μέτρησε η απουσία της Σεγκούρα που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην ίδια διοργάνωση προ μηνός και έπρεπε να προφυλαχθεί αλλά και πάλι παρότι ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν εξαιρετικός και τελικά νίκησε δίκαια , θα μπορούσαν  οι κοπέλες μας να κάνουν την υπέρβαση και να πάρουν την νίκη. Έπαιξαν με την φωτιά όπως είπε ορθά ο κόουτς Πάτροκλος Χλιαουτάκης και τελικά κάηκαν αφού έχουν βρεθεί πολλές φορές με την πλάτη στον τοίχο και τελικά με πολύ ψυχή γυρνούσαν το ματς . Εδώ όμως παρά το πολύ καλό ξεκίνημα (16-5) και το γεγονός ότι είχαν για μεγάλο διάστημα το προβάδισμα στο φινάλε βρέθηκαν πίσω με έξι πόντους . Και πάλι όμως βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν μια ανάσα από την ανατροπή . Η Γεωργινή έβαλε μεγάλο τρίποντο μείωσε στο καλάθι 51-53 και είχε την ευκαρία στο φινάλε αλλά ένα λάθος και ένα κλέψιμο του Ολυμπιακού οριστικοποίησαν την πρώτη φετινή ήττα των νεανίδων στην διοργάνωση . Το τραγικό ποσοστό στα τρίποντα 2/20, τα πολά χαμένα λέϊ απ  και τα κρίσιμα  χαμένα ριμπάουντς (14 συνολικά επιθετικά ) που μεταφράστηκαν όλα σε τρίποντα μαχαιριά στην δεύτερη ευκαιρία του Βόλου ήταν αυτά που έκριναν τον νικητή . 
Μην ξεχνάμε όμως ότι τα κορίτσια μας και ας μην βρέθηκαν συνολικά σε καλή μέρα,  έδωσαν την ψυχή τους και αξίζουν πολλά μπράβο που παρά τις απουσίες έφτασαν αήττητες στο f4 . 
Συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό Βόλου που έκανε υπέρβαση και έφτασε στον τελικό. 
Από την ομάδα μας κορυφαία η Φωτεινή Μάνου ( 8π., 15 ριμπ., 5 ασίστ , 3κλεψ.) που περιόρισε σημαντικά την αιχμή του δόρατος της ομάδας της Μαγνησίας Σιουμουρέκη , πολύ καλή η Λιανούδη (12π., 8 ριμπ., 7 κλεψ.) ενώ προσπάθησαν  η Βίγκα που ερχόταν απο τραυματισμό  και βοήθησε επιθετικά και η Αρσενιάδου που δεν έπιασε απόδοση άλλων αγώνων  έχοντας καλές και κακές στιγμές . Έκαναν σημαντική προσπάθεια Γεωργινή , Αράπογλου , Διαγούπη , Χλιαουτάκη , Μουστάκα αλλά δεν τους βγήκε γενικά το ματς . 
Από τον Ολυμπιακό κορυφαία η Νταϊάκη , στο τέλος καθοριστικές Σιουμουρέκη και Μπασδέκη. 
Στον αυριανό μικρό τελικό τα κορίτσια μας θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό που ηττήθηκε 54-47 από τον Κρόνο Αγ. Δημ. στον άλλο ημιτελικό . Τζάμπολ στις 10.30 στη Ραφήνα. 




























Post Top Ad