ΝΕΑΝΙΔΕΣ 38ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ : Ήττα στις λεπτομέρειες από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα (42-47) - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





8.5.24

ΝΕΑΝΙΔΕΣ 38ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ : Ήττα στις λεπτομέρειες από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα (42-47)

 





Ήταν αναμενόμενο ότι το θέαμα ενός τέτοιου αγωνα του πιο σπουδαίου της πρεμιέρας Εσπερίδες Καλλιθέας -Παναθηναϊκός θα ήταν μέτριο έως κακό εκατέρωθεν. Πολλά προβλήματα και για τις δύο ομάδες και αρκετές απουσίες και δύο διαφορετικά πρόσωπα . Αρκετά καλό για την ομάδα μας στο α΄ μέρος όπου όμως η διαφορά θα μπορούσε να ειναι αρκετά πιο μεγάλη από το 23-15 . Στην επανάληψη η αναγκαστική απουσία για κάποιο διάστημα της Λιανούδη (πολύ καλή στο α΄ μέρος ) που τραυματίστηκε στο μέτωπο (επέστρεψε με δεμένο το κεφάλι και επηρεάστηκε) και μια αδράνεια μας στοίχισε . Στο γ΄ δεκάλεπτο ο ΠΑΟ σκόραρε 18 π και εμείς 4!  Με σκορ 27-33 η ομάδα μας έκανε απελπισμένη προσπάθεια να ανακάμψει και με αιχμές Αρσενιάδου και Μουστάκα  πέρασε μπροστά στο 38΄ 42-41 ! Εκεί όμως έμεινε από ιδέες , έδειξε κούραση έλλειψη καθαρού μυαλού και ο ΠΑΟ νίκησε 47-42 μια νίκη που σίγουρα δεν του εξασφαλίζει τίποτα αλλά την πάνηγύρισε δίκαια . 

Η ομάδα μας δεν έπαιξε καλά σήμερα είχε πολλές λάθος επιλογές και παρότι νίκησε σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες πλην των μπλοκ γνώρισε μια ήττα που αν νικησει αύριο τον Ανδρογέα  τον φέρνει πάλι σε θέση οδηγού . Συνεπώς ανασύνταξη άμεσα και νίκη αύριο κόντρα στον Ανδρογέα Κρήτης . Η ομάδα μας έχει όλα τα εφόδια , να διακριθεί στο 38ο πανελλήνιο που ξεκίνησε σήμερα . Πίστη χρειάζεται, πάθος και καθαρό μυαλό. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας αλλά και σε εκείνα του νικητή Παναθηναϊκού. 

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 42-47

Διαιτητές:
 Κανελλίδης-Κλεπουσνιώτου-Μιχέλη

Δεκάλεπτα: 17-9, 23-15, 27-33, 42-47

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Τσεμπέρης-Δήμου): Γεωργίνη, Αρσενιάδου 12, Χλιαουτάκη 8, Βίγκα 2, Μουστάκα 9(3), Αράπογλου, Διαγούπη, Μάνου 2, Λιανούδη 9(1).  

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαντζιώρης): Σαμίτα 5, Λαγωνικάκη 12, Παπαδοπούλου 6, Μαντζιώρη 2, Μπάτσιου 7(1), Γρηγοράκη 4, Κουκουζέλη, Υφαντοπούλου, Πατσιατζή 11(1).




















Post Top Ad