Το πάλεψαν αλλά είχε μεγαλύτερο βάθος η ΦΕΑ - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





26.3.11

Το πάλεψαν αλλά είχε μεγαλύτερο βάθος η ΦΕΑ

Η ΦΕΑ με περισσότερες δυνάμεις στο τελευταίο δεκάλεπτο και ασφαλώς εναλλακτικές λύσεις νίκησε δίκαια στην Καλλιθέα τις Εσπερίδες με 71-50 . Η διαφορά στο σκορ άνοιξε στο τελευταίο τρίλεπτο μετά από μια λανθασμένη τεχνική ποινή που δέχθηκε ο πάγκος μας αφού οι διαιτητές δεν σφύριξαν πόδια ως όφειλαν στην Τζήμου. 

Στο α΄ μέρος οι γηπεδούχες ήταν πιο ανταγωνιστικές και προηγήθηκαν με διαφορά έξι πόντων για να κλείσει ισόπαλο το σκορ 26-26 . Η ΦΕΑ ξεκίνησε πολύ καλά το β΄ μέρος με πέντε πόντους της Κυριακοπούλου και γενικά είχε μεγάλη ευστοχία (10/24 τριπ. ). Παράλληλα ήλθε η κούραση των βασικών των Εσπερίδων ενώ η Ελένη Καπογιάννη επέλεξε ζώνη προσαρμοσμένη στις Μίλκοβα και Αξιοπούλου που αποδείχθηκε απροσπέλαστη αφού έκρινε τα πάντα .

 Η ΦΕΑ έχει πια σοβαρές πιθανότητες να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα ενώ οι Εσπερίδες να βγουν εκτός πλέϊ οφ. Η Εβίνα Σταμάτη (κορυφαία) , Σοφία Κυριακοπούλου και Τάνια Χαλιβέρα ξεχώρισαν ενώ έπαιξε η Δελή παρά το προσωπικό πρόβλημά της .

 Η Μίλκοβα φάνηκε μόνο στο α΄ μέρος , η Αξιοπούλου κουράστηκε από την αφόρητη πίεση και αφού η απουσία της Καλογήρου ήταν εμφανής . Η Ντάκερ είχε 10π., 11 ριμπ. και 5 κλεψ. σχετικά καλή συγκομιδή ενώ έπαιξε λίγο η ανέτοιμη Μαστρογιαννίδου. Προσπάθησαν οι δύο μικρές που χρησιμοποιήθηκαν Γκριτζά και Χατζηγιακουμή ενώ η Μπόνη που είχε ένα τραυματισμό πριν δύο 24ωρα στο φιλικό με τον Πανιώνιο δεν μπόρεσε να προσφέρει όσα θα ήθελε.

Διαιτητές: Παπαθανασίου, Ζακεστίδης
Τα δεκάλεπτα: 16-12, 26-26, 42-50, 50-71

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (Τόλιας): Γκριτζά 5, Χατζηγιακουμή 5(1) , Αξιοπούλου 9(1), Μίλκοβα 14, Μπόνη 7(1), Μαστρογιαννίδου Ντάκερ 10

ΦΕΑ (Καπογιάννη): Τζίμου 2, Σταμάτη 25(4), Δελή 7(2), Βασιλείου , Νικολαϊδου 2, Σταμπούρλου 2, Χαλιβέρα 11(2) , Χένρι 8, Κυριακοπούλου 14(2) .

Post Top Ad