Δίκαια αποκλείστηκαν από το κύπελλο οι νεανίδες - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





6.10.11

Δίκαια αποκλείστηκαν από το κύπελλο οι νεανίδες

Πολλά νεκρά επιθετικά διαστήματα και η κακή άμυνα πάνω στην εξαιρετική Στυλιαρά  , στοίχισαν στις νεανίδες μας  μια δίκαιη ήττα με 51-41 στο κύπελλο από τον  Πρωτέα Βούλας και φυσικά τον αποκλεισμό από την συνέχεια του θεσμού  . 

Οι μικρές ξεκίνησαν εντυπωσιακά και ξέφυγαν 5-19, και 9-23 αλλά από εκεί και πέρα κόλλησαν στην επίθεση από την πολύ πιεστική άμυνα των γηπεδούχων που σταδιακά πήραν ψυχολογικό προβάδισμα και σιγά σιγά έκαναν την ανατροπή και  πήραν την νίκη. 

Κορυφαία από τις νικήτριες η 17χρονη Ειρήνη Στυλιαρά που έκρινε το ματς με σπουδαίο επιθετικό οίστρο. Τα προβλήματα τραυματισμών και οι ασθένειες των τελευταίων ημερών σίγουρα επέδρασαν αρνητικά για τις πιτσιρίκες μας , αν και αυτό δεν αποτελεί σίγουρα την μοναδική δικαιολογία για την μέτρια εμφάνιση . 

Πρώτη σκόρερ της ομάδας μας  η Κόλλια και σίγουρα θετική η Κολλάτου . Πάντως οι μικρές μας έχουν πολύ ταλέντο και  τεράστια περιθώρια βελτίωσης , κάτι ιδιαίτερα  ενθαρρυντικό για την συνέχεια  . Χρειάζεται όμως  σκληρή δουλειά .  

ΠΡΩΤΕΑΣ Β. ΝΕΑΝ - ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΝΕΑΝ 51-41
Δεκάλεπτα : 05-19, 22-26 , 41-29, 51-41
Διαιτητές: Δελαγραμμάτικας , Καραμανώλης


ΠΡΩΤΕΑΣ Β.(Τασιόπουλος): Κλιάεβιτς 7, Στυλιαρά 26(3) , Βουδούρη , Μελά 8(1) , Σιδηροπούλου , Δημέλη 6, Κύρου  4

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (Αναγνωστόπουλος): Ζεβαχιργιάν 3(1), Οικονομάκη Κ. 9, Τριανταφύλλου , Αμανατίδη , Κολλάτου 5(1), Οικονομάκη Ζ., Γιαννακοπούλου  , Ξεπαπαδέα , Παπαϊωάννου 2, Κόλλια 16 , Λούκα 6 

Post Top Ad