Ανάρπαστα τα εισιτήρια διαρκείας - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





9.10.11

Ανάρπαστα τα εισιτήρια διαρκείας

Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία ο σύλλογος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με τα εισιτήρια διαρκείας και η διάθεσή τους έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό .

Βέβαια πρέπει να γίνει ιδιαίτερη μνεία στον πρόεδρο της ΚΑΕ Ίκαρος Καλλιθέας κ. Αγγελόπουλο που προσέφερε δωρεάν  50 εισιτήρια διαρκείας της ανδρικής ομάδας του Ικάρου Καλλιθέας για να δοθούν στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας των Εσπερίδων . Επίσης θα πάρουν όλες οι νεαρές αθλήτριες των Εσπερίδων  δωρεάν κάρτα μέλους του Ικάρου και θα μπορούν να παρακολουθούν ΔΩΡΕΑΝ τους αγώνες της ανδρικής ομάδας του Ικάρου , με εισιτήριο  αξίας μόλις 5 ευρώ των συνοδών γονέων. 

Παράλληλα να σημειωθεί ότι θα διατεθούν και 100 εισιτήρια διαρκείας σε επιχειρήσεις της πόλης που διαφημίζονται η πρόκειται να  διαφημιστούν  στο κλειστό γυμναστήριο "Έσπερος"  με πινακίδες και στην ιστοσελίδα της ομάδας .  

Οι Εσπερίδες κάνουν έκκληση σε όλο τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης και γενικότερα του Λεκανοπεδίου να γίνουν ΧΟΡΗΓΟΙ της ομάδας και να διαφημιστούν στο γήπεδο και στις φανέλες της ομάδας τόσο στις γυναίκες όσο και στα τμήματα υποδομής νεανίδων , κορασίδων , παγκορασίδων και ακαδημιών 

Post Top Ad