Το ένδοξο παρελθόν αγκάλιασε το ελπιδοφόρο μέλλον στην κοινή κοπή πίττας Ικάρου και Εσπερίδων - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





13.2.12

Το ένδοξο παρελθόν αγκάλιασε το ελπιδοφόρο μέλλον στην κοινή κοπή πίττας Ικάρου και Εσπερίδων


Ίκαρος Καλλιθέας και Εσπερίδες έκοψαν την πίτα τους μαζί στην κατάμεστη με πάνω από 500 άτομα αίθουσα στο κλειστό Λάμπρος Κατσώνης παρά την συνεχή βροχόπτωση που δημιούργησε προβλήματα στην πρόσβαση του κόσμου .  Ο θεός άνοιξε τους ουρανούς αλλά δεν πτόησε κανένα . 

Ήταν όλοι και όλες εκεί και τίμησαν την σπουδαία εκδήλωση.   Το γυμναστήριο έστειλε πανηγυρικό μήνυμα  ενότητας και αγάπης στο μπάσκετ . Σε δύσκολες εποχές και καθώς καταβαραθρώνονται τα πάντα  , η  αξιοπιστία της χώρας , η εθνική μας αξιοπρέπεια , τα όνειρα των παιδιών μας , Ίκαρος και Εσπερίδες έστειλαν από κοινού μήνυμα αισιοδοξίας , χαμόγελου και υπερηφάνειας . 

Γιατί η βράβευση της μεγάλης Εθνικής του 1987 που άλλαξε τον ρου του ελληνικού μπάσκετ πέραν των σπουδαίων αναμνήσεων   που έφερε σε εκείνους που έζησαν live  την αξέχαστη επιτυχία , αποτελούν για τα νεαρά παιδιά που για αυτά τα κάνουμε όλα ένα φωτεινό παράδειγμα ότι για όποιον δουλεύει σκληρά τίποτε δεν είναι αδύνατον. 

Πόσο μάλλον όταν Ίκαρος και Εσπερίδες διαθέτουν τους καλύτερους και τις καλύτερες και αποτελούν εκκολαπτήριο νέων ελπίδων για το μέλλον . Σε αυτά θα στηρίζουμε το μέλλον μας και θα ανταπεξέλθουμε στον δρόμο τον σπαρμένο με αναποδιές και δυσκολίες . Γιατί στα ταλέντα αυτά βλέπουμε το μέλλον και αυτό δεν είναι ζοφερό! Είναι αληθινό και γεμάτο προοπτική .

Σε δύο ώρες στο κλειστό Λάμπρου Κατσώνη ενώθηκε το παρελθόν και το μέλλον του μπάσκετ  και γέμισε με  χαρά τις καρδιές όλων . Ίκαρος  και Εσπερίδες Καλλιθέας  είναι αδερφά σωματεία και έχουν κοινά στοιχεία οπότε είναι γραφτό να ακολουθήσουν σύντομα κοινό δρόμο . Οφείλουν και μπορούν να τα καταφέρουν …  


Post Top Ad