ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ FINAL 8 Εύκολη πρεμιέρα στα πλέϊ οφ 81-18 την Μάνδρα - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





8.3.12

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ FINAL 8 Εύκολη πρεμιέρα στα πλέϊ οφ 81-18 την Μάνδρα


Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι κορασίδες έπαιξαν πλέϊ οφ και ήταν το πιο εύκολο ξεκίνημα για τις «μπέμπες» του Πέτρου Αναγνωστόπουλου που νίκησαν 81-18 τον πρωταθλητή της Β΄ κατηγορίας κορασίδων Μανδραϊκό και προηγήθηκαν 1-0 στην σειρά . Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων φάνηκε γρήγορα και όπως αναμενόταν.  όλα τελείωσαν με συνοπτικές διαδικασίες απέναντι σε ένα αντίπαλο που γνώριζε ότι δεν έχει τύχη αλλά έπαιξε όσο καλύτερα μπορούσε και είχε αξιοπρέπεια .

Οι μικρές μας είναι αλήθεια ορισμένες φορές μοιάζουν για την ηλικία τους γίγαντες και μπορούν να κάνουν φοβερά πράγματα , να προσφέρουν εκπληκτικό θέαμα ανάλογο της αξίας τους . Σε λίγο καιρό μπορούν να φτάσουν στο μέγιστο φορμάρισμα και εκεί μπορούν να κάνουν όλο τον κόσμο υπερήφανο , πρώτιστα όμως τον εαυτό τους .

Χθες κάποιες στιγμές το παράκαναν αλλά  και αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι . Παιδιά είναι μην το ξεχνάμε,  δικαιούνται να είναι και επιπόλαιες ορισμένες φορές . Απλά πρέπει να το περιορίσουν . Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάζεις το εμείς πάνω από το εγώ . Τότε δεν έχουν αντίπαλο . Όλοι γνωρίζουν ότι μπορούν να φτάσουν στον τελικό με τον Πανιώνιο και εκεί βέβαια θα φανεί ποιος είναι καλύτερος για να πάρει τον τίτλο. Θυμίζουμε πάντως ότι οι Εσπερίδες  έχουν οκτώ  τίτλους τα τελευταία εννέα χρόνια !! 

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ –ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ 81-18
Δεκάλεπτα : 22-05, 44-09, 62-10, 81-18
Διαιτητές: Φραγκιαδάκης , Αγγέλης Αργ.

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (Αναγνωστόπουλος): Χατζηβασιλείου 6(2) , Βαζαίου 4, Καπάνταη , Λεμπέση , Μαντά 14 , Κολλάτου 10, Μάλαμα 6, Κρεμύδα 4 , Οικονομάκη 11,  Κουτούζου 2, Ρούτση 10,  Λούκα 14
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Καραπαναγιώτη, Ραμαντάνη): Σηφάκη 6, Χυσάϊ 1, Καπερώνη , Χαραλαμπάκη , Γουργιωτοπούλου , Γρίβα , Τριανταφυλλοπούλου , Παπαγεωργίου , Τζαβαρή , Μέτα , Σταμάτη 2, Καμπερίδη 9

*Επόμενος αγώνας για τις μικρές μας το Σάββατο στην Μάνδρα στις 14.45 όπου με νίκη προκρίνονται στα ημιτελικά . 


ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ FINAL 8 1ος αγώνας 
ΑΕ Εσπερίδες   Μανδραϊκός      81-18 , 
Πανιώνιος –Πανελευσινιακός 88-27,
Φάρος –Κρόνος Αγ. Δημ.           60-48, 
Πρωτέας Βούλας –ΑΟΝΑ 35-37 

Post Top Ad