Απίστευτη εκδήλωση που θα μείνει στην ιστορία ! Τυχεροί όσες και όσοι ήταν εκεί ... - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





5.4.12

Απίστευτη εκδήλωση που θα μείνει στην ιστορία ! Τυχεροί όσες και όσοι ήταν εκεί ...


Οι Εσπερίδες είχαν την μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια να προσφέρουν σε εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες ένα μοναδικό θέαμα στο οποίο μάλιστα συμμετείχαν και οι ίδιοι και ίδιες. Ο λόγος για την συνδιοργάνωση του basketball clinc με τους Τρέϊσι Μάρει , Πέντζα Στογιάκοβιτς και Άσλεϊ Ρόμπινσον και φυσικά την πρεσβεία των ΗΠΑ και το NBA που έγινε στο κλ. Έσπερος την Πέμπτη το απόγευμα με την αιγίδα και του Δήμου Καλλιθέας . 


Δεκάδες παιδιά είδαν από κοντά μεγάλα ονόματα του μπάσκετ , ινδάλματά τους  και φωτογραφήθηκαν μαζί τους πήραν αυτόγραφα , φανέλες του ΝΒΑ , μπάλες , καπέλα . Προπονήθηκαν για δύο ώρες , ίδρωσαν , χειροκρότησαν , γέλασαν και ενθουσιάστηκαν με ένα εξαιρετικό ονειρεμένο  κλίμα που καλύφθηκε ζωντανά από το sportshero.gr !!!  Εξαιρετικό video στην παρακάτω διεύθυνση : 
Ιστορικές στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στην μνήμη των παιδιών που στάθηκαν τυχερά να τις ζήσουν από κοντά . Είμαστε υπερήφανοι που συνεισφέραμε και εμείς σε αυτό το θέαμα. Μπράβο στα παιδιά , μπράβο στους προπονητές έλληνες και ξένους , μπράβο σε όλους ...



Post Top Ad