Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με το Π. Φάληρο για τις παγκορασίδες ΙΙ (46-31) - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





5.5.12

Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με το Π. Φάληρο για τις παγκορασίδες ΙΙ (46-31)

Σπουδαία χρονιά για τα κορίτσια της Αθηνάς Πάνια 
Σημαντική νίκη για τις πιτσιρίκες η 11η φετινή τους
που σφράγισε μια εξαιρετική σεζόν 


Την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση επεφύλασσαν οι παγκορασίδες ΙΙ για τον αγώνα με τον οποίο ολοκλήρωσαν την σεζόν με την σημαντική νίκη με 46-31 επί του Π. Φαλήρου που θα κοντράρει την πρώτη ομάδα των παγκορασίδων στον ημιτελικό της διοργάνωσης την ερχόμενη Πέμπτη στην Αργυρούπολη. O αγώνας έγινε στο κλ. Λ. Κατσώνη και παραμονή εκλογών βρέθηκαν αρκετοί γονείς των παιδιών στην κερκίδα που στάθηκαν τυχεροί και χειροκρότησαν τα παιδιά τους , που σφράγισαν μια όμορφη χρονιά . 
Φάση από τον αγώνα με τον ισχυρό
ΑΟΠΦ στο Κλ. Λ. Κατσώνη 
Οι «μπέμπες» της Αθηνάς Πάνια παρουσιάστηκαν πολύ ψυχωμένες , εξαιρετικές στην άμυνα και αρκετά εύστοχες απέναντι σε ένα ΑΟΠΦ που υστέρησε αλλά παράλληλα ο κόουτς Τσίμπας προφανώς προσπάθησε να μην ρισκάρει τα ατού του για πολλή ώρα ενόψη του φάϊναλ φορ  .
Καλή εμφάνιση για τις μικρές 
 Ανεξάρτητα από αυτό πάντως τα κορίτσια μας έδειξαν ότι δούλεψαν σκληρά όλη τη χρονιά και τους αξίζουν τα εύσημα όπως και στην προπονήτριά τους για την μεγάλη τους βελτίωση αφού αποτελεί νόμο του αθλητισμού ότι όποιος προπονείται βελτιώνεται ανεξάρτητα από το ταλέντο που παίζει και αυτό τον ρόλο του . Την επόμενη χρονιά υπάρχει καλός κορμός που θα ενισχύσει την πρώτη ομάδα των παγκορασίδων  2012-13 ,  που πήρε εμπειρίες και δικαιολόγησε απόλυτα την αγωνιστική του παρουσία ενώ ήταν τμήμα με άριστη και συγκροτημένη παρουσία και μόνο θετικά σχόλια μπορούν να ειπωθούν γι΄ αυτό .
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ   ΙΙ -  Π. ΦΑΛΗΡΟ  46-31
Οκτάλεπτα : 20-03, 28-20, 36-29 , 46-31
Διαιτητής : Μαυρέλης
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΙΙ (Πάνια): Σακοράφα 6, Κομποχόλη , Βασιλακοπούλου 8, Λάη , Ασημακοπούλου 2, Δόνα 6, Σταυροπούλου 5, Ζουμά 2, , Βασιλειάδου , Μουχτή , Κόντου 2 , Παπαδημητρίου 15
Π. ΦΑΛΗΡΟ (Τσίμπας): Λούπα , Μυστικού 3, Βουρλιώτου , Μαχλά 2, Τζιοβάρα 1, Μπακάλη 1, Λοίζου 2 , Αναγνωστοπούλου 8, Φλώκα Διον. 2, Ουζούνογλου 2, Φλώκα Χρ,. , Μαγγίνα 10
*Η ομάδα μας τερματίζει στην 4η θέση με 27 βαθμούς  11 νίκες και  5 ήττες σε 16 αγώνες 557π.  επίθεση -405 π. άμυνα 

Post Top Ad