Αντίο με ψηλά το κεφάλι και στιγμές τεράστιας συγκίνησης από την Ρούλα Καλογήρου ! - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





2.5.12

Αντίο με ψηλά το κεφάλι και στιγμές τεράστιας συγκίνησης από την Ρούλα Καλογήρου !

Τρίτος ο Πανιώνιος λύγισε 79-70 τις ηρωϊκές Εσπερίδες και έκανε το 3-1 στον μικρό τελικό
Το μεγαλείο του να έχεις συμπαίκτρια την Καλογήρου 

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένας μικρός τελικός με πρακτικά μηδενική σημασία θα μπορούσε να προσφέρει τέτοιες συγκλονιστικές στιγμές 
Στιγμές με απίστευτη συγκίνηση που κάνουν όλους εκείνους που ματώνουν καθημερινά οικονομικά και όχι μόνο για την ύπαρξη αυτής της ομάδας να λένε ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ. Η προσωποποίηση αυτών των συναισθημάτων λέγεται ΡΟΥΛΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ . η αρχηγός , η σημαία μας που έφτασαν στιγμές να δίνει και αυτά που δεν είχε από τις ψυχικές της δυνάμεις , όταν μάλιστα ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ! 

Αυτό είναι το μεγαλείο του αθλητισμού , αυτή είναι η μεγάλη καρδιά ενός παιδιού αλλά και μιας ομάδας ολόκληρης που ταυτίστηκε με την ιδέα «Χάσω κερδίσω όταν φύγω από το παρκέ με τον ήχο της κόρνας δεν θα μπορώ να πάρω τα πόδια μου.» 

Σπουδαίο παράδειγμα για όλους και όλες μικρές και μεγάλες και το παρατεταμένο χειροκρότημα επιβράβευσης στην κερκίδα που εξηγεί ότι τα χρήματα έχουν σημασία αλλά περισσότερο μετρά η ψυχή , το πάθος η ΟΜΑΔΑ. Δεν είχε  κουράγιο να μιλήσει η κοπέλα όταν την πλησιάσαμε στο φινάλε αλλά την αγκάλιασε και την φίλησε η Ευγενία Λουκάτου που σε μια πρότασή της τα είπε ΟΛΑ : «Είμαι υπερήφανη που ανήκω σε μια ομάδα στην οποία ΕΧΩ ΣΥΜΠΑΙΚΤΡΙΑ την Καλογήρου.»



Μετά από όλα αυτά να ασχοληθούμε και με το παιχνίδι που μπορείτε να το δείτε ολόκληρο στην παρακάτω διεύθυνση της σπουδαίας ιστοσελίδας sportshero : 
http://sportshero.gr/index.php/sports/basket/item/1039-o-panionios-stin-3h-thesi-ths-a1-gynaikon-video
Ο Πανιώνιος με 79-70 λύγισε τις Εσπερίδες στο κλ. Ν. Σμύρνης , στον 4ο τελικό και πήρε την 3η θέση στην Α1 .

Το φετινό ταξίδι ολοκληρώθηκε ,
μπράβο σε όλους και όλες!
Το τελευταίο επεισόδιο της φετινής χρονιάς στην Α1 παίχτηκε χθες βράδυ  όπου το ματς ήταν ανταγωνιστικό αφού επανήλθε η Τασουλή αλλά έλειπε η Παπαμιχαήλ οπότε οι Εσπερίδες παρά την απουσία των ξένων (που ήταν και το σημείο που έκρινε τις δύο αναμετρήσεις) κόντραραν μέχρι το 35΄ . Εκεί μέτρησε η κούραση και η έξοχη Λίντια  Μίλκοβα Βαρμπάνοβα που δεν έμεινε στον πάγκο δευτερόλεπτο αφού χάρη σε αυτήν νίκησε ο Πανιώνιος . 

Η Βουλγαροσκοπιανή κοπέλα που τίμησε και με το παραπάνω τρία χρόνια  το ψωμί που έφαγε στην Ελλάδα αν και συχνά ο τραπεζικός της λογαριασμός δεν επωφελήθηκε παρά ελάχιστα  .  

Οι Εσπερίδες πάλεψαν  ηρωϊκά  
Αγωνίστηκε και μόχθησε  39΄ με 31π., 14 ριμπ., 4 ασίστ ,   οι κυανέρυθρες βρήκαν τις λύσεις με Τασουλή(12π., 8 ριμπ., 3 ασίστ , 37΄))  και Αξιοπούλου (8π., 8 ασίστ) προσέφεραν σημαντικά και οι μικρές Σταμάτη (11π. 4ριμπ.) και Παυλοπούλου (10π., 2 ριμπ., 2 ασίστ , 1κλεψ.)  και ο Πανιώνιος πήρε διαφορά ασφαλείας που μειώθηκε στο φινάλε . 

Οι Εσπερίδες έπαιξαν με απίστευτη ψυχή για μικρό  τελικό που δεν είχε βαθμολογική σημασία  και ειδικά η Ρούλα Καλογήρου(13π., 4 /9 τριπ., 9 ριμπ., 3 ασίστ , 2 κλεψ.) ήταν απίστευτα ηρωϊκή και συγκινητική όπως πάντα άλλωστε  . 

Ήταν ένας τελικός με σασπένς 
Μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση από την Ευγενία  Λουκάτου (16π., 6 ριμπ.)  προσέφεραν σημαντικά Καλοπήτα (10π., 10 ριμπ., 2 ασίστ) και Τζεγιαννάκη ενώ αξιομνημόνευτη ήταν η παρουσία των μικρών Λούκα (3π., 5 ριμπ., 19΄)  και Ξεπαπαδέα (4π., 2 ριμπ., 1ασίστ, 1κλεψ.) που έδωσαν ηρωϊκές μάχες με την φοβερή στα 42 της Βουλγάρα σέντερ  !  Μπράβο και στις Ειρήνη Αθανασίου και Αλέξια  Σπίνου μπράβο και σε όλες τις άλλες μικρές που σύντομα θα κληθούν να ενισχύσουν πιο σημαντικά αυτή την ομάδα .
Το ταξίδι φέτος ολοκληρώθηκε στο γήπεδο που ξεκίνησε με το ανεπανάληπτο 53-78 στην πρεμιέρα της Α1 . Μπράβο κορίτσια , μπράβο κόουτς  , είμαστε υπερήφανοι που φέτος είμασταν συνοδοιπόροι μαζί σας και ειλικρινά θέλουμε να είμαστε μαζί σας και στο μέλλον .

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ –ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 79-70
Διαιτητές : Σκούτας , Παπαθανασίου
Δεκάλεπτα : 17-19, 36-32, 55-53 , 79-70
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παππάς) : Παυλοπούλου 10(2), Σαλιάϊ 5(1), Σταμάτη 11, Στεργιοπούλου , Κίτσιου , Αξιοπούλου 8, Μπάμπη , Μίλκοβα 31 , Τετενέ ,Τασουλή 12 , Γαλιατσάτου 2
Φάση από τον 3ο τελικό 
Στατιστική : 26/52 διπ., 3/14 τρ., 18/20 βολ., 45 ριμπ., 20 ασίστ , 20 λάθη , 8 κλεψ.
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (Λειβάδης , Μανιάτης): Τζεγιαννάκη 12 , Καλογήρου 13(4) , Αθανασίου 9(3), Λουκάτου 16(1), Σπίνου 3(1), Τριανταφύλλου , Λούκα 3, Καλοπήτα 10, Ξεπαπαδέα 4 , Παπαϊωάννου , Ζεβαχιργιάν
Στατιστική 14/42 διπ., 9/23 τρ., 15/20 βολ., 35 ριμπ., 14 ασίστ , 20 λάθη , 8 κλεψ. 

Post Top Ad