Καλογήρου for ever ! Έμειναν οι ευχάριστες περσινές εκπλήξεις Ευγενία Λουκάτου και Ειρήνη Αθανασίου - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





29.6.12

Καλογήρου for ever ! Έμειναν οι ευχάριστες περσινές εκπλήξεις Ευγενία Λουκάτου και Ειρήνη Αθανασίου


Οι Εσπερίδες γίνονται Ίκαρος από τον Σεπτέμβριο αλλά αυτό δεν εμποδίζει να διατηρήσουν σπίτι του το ιερό τέρας του συλλόγου την σπουδαία αθλήτρια και αρχηγό της ομάδας Ρούλα Καλογήρου για 19η σερί χρονιά


Οι σημαίες πρέπει να μένουν ψηλά στον ιστό τους και φυσικά σε μια ιστορική συγκυρία για τον τόπο αλλά και την ομάδα σε ένα γιγαντιαίο μεταβατικό  άλμα , δεν μπορεί να γίνει χωρίς την Ρούλα που πέρυσι μαζί με την Θεώνη Τζεγιαννάκη αποτέλεσαν ένα σπουδαίο περιφερειακό δίδυμο και μια πετυχημένη συνταγή , ξανασερβίρεται με ακόμη πιο πολλές προοπτικές μπασκετικών γεύσεων . 

Μια ακόμη τεράστιας σημασίας προσθήκη είναι η πιο βελτιωμένη πέρυσι αθλήτρια της ομάδας η 20χρονη φόργουορντ Ευγενία Λουκάτου ένα κορίτσι που αποδεικνύει καθημερινά ότι αποτελεί  το μέλλον αυτής της ομάδας με φοβερή πρόοδο και ωριμότητα σχεδόν δυσανάλογη με την ηλικία της . Η Ευγενία ήρθε στον σύλλογο το 2007 και έχει ήδη κερδίσει πολλά μετάλλια και κύπελλα με όλες τις ομάδες αλλά προσδοκά σε ακόμη μεγαλύτερες προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες . 

Επίσης παρέμεινε στην ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν η Ειρήνη Αθανασίου που λίγοι περίμεναν πέρυσι ότι θα είχε τόσο θετική παρουσία αλλά τους διέψευσε και συνεχίζει ακάθεκτη . Αξιόλογη προσθήκη ήταν η αποφασισμένη να αποδείξει  πολλά Άννα Ρουμπελάκη που μετακόμισε από το Ελληνικό και έπεται συνέχεια .  

Post Top Ad