Νέο ξεκίνημα για τον Ίκαρο με όνειρα και φιλοδοξίες ! - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





24.8.12

Νέο ξεκίνημα για τον Ίκαρο με όνειρα και φιλοδοξίες !


Η γυναικεία ομάδα είχε χθες την πρώτη της στο κλειστό γυμναστήριο "Έσπερος" . Με αισιοδοξία , όρεξη, όνειρα , φιλοδοξίες και γεμάτες τις μπαταρίες το προπονητικό δίδυμο Λειβάδης και Γονιωτάκη , ο ιατρός ορθοπεδικός Γιάννης Τσαπακίδης και οι αθλήτριες της ομάδας κάνουν μια νέα αρχή στην πιο επιτυχημένη ομάδα της τελευταίας δεκαετίας !


Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει αρκετό νέο αίμα με σπουδαίες προδιαγραφές όπως Ελένη Βράκα , Άννα Ρουμπελάκη , Βούλα Σαμολαδά , Ασημίνα Κουτσουνούρη , Γεωργία Σταμάτη , και από τις υποδομές η mvp του πανελληνίου στον Βόλο διεθνής κορασίδα Κλειώ Οικονομάκη και οι δύο προσοντούχες 17χρονες Βασούλες Παπαϊωάννου και Τριανταφύλλου .

Στην κορυφή όπως πάντα η αρχηγός και παίκτρια σύμβολο για την ομάδα η Ρούλα Καλογήρου (κλείνει 19 χρόνια σερί παρουσίας και μπαίνει στα 20 !!!) , η αναγεννημένη και εκ των κορυφαίων πόϊντ γκαρντ της σεζόν που πέρασε στο ελληνικό πρωτάθλημα στην Α1 Θεώνη Τζεγιαννάκη , η μακράν πιο βελτιωμένη αθλήτρια 20χρονη Τζένη Λουκάτου , η λίρα εκατό σε ήθος και προσφορά Ειρήνη Αθανασίου και τέλος η θηριώδης (1.92) Κωνσταντίνα Νιάρχου στα 19 της χρόνια. Έπεται και η ξένη σέντερ αλλά και άλλη μια προσθήκη μιας ταλαντούχας ελληνίδας φόργουορντ για να ολοκληρωθεί το ρόστερ .

Καλό ξεκίνημα σε όλους και όλες με υγεία και πραγμάτωση των στόχων τους .

Post Top Ad