Αναχωρεί η Εθνική παγκορασίδων με Θεοδώρου και Στεφάνου ! - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





29.8.12

Αναχωρεί η Εθνική παγκορασίδων με Θεοδώρου και Στεφάνου !

Στεφάνου και Θεοδώρου
άλλες δύο διεθνείς !
Η Εθνική παγκορασίδων
στο ξενοδοχείο ...
Είναι παράδοση πάντα στις Εθνικές ομάδες να υπάρχουν αθλήτριες του συλλόγου και φυσικά μετά την κορασίδων και τις Οικονομάκη , Κολλάτου τώρα κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην παγκορασίδων με Χριστίνα Θεοδώρου και Άννα Μαρία Στεφάνου !

Αναχωρεί λοιπόν το πρωί (8.50 μέσω Βιέννης) για το Τρουά της Γαλλίας η Εθνική παγκορασίδων προκειμένου να πάρει μέρος στο καθιερωμένο τετραεθνές τουρνουά παγκορασίδων Φιλίας που θα διεξαχθεί από 30 Αυγούστου έως 1η Σεπτεμβρίου στην Γαλλία μαζί με Γαλλία , Ιταλία και Ισπανία . 

Την ομάδα απαρτίζουν οι : Κλειώ Πολύζου (Μελίσσια), Μαριέλα Φασούλα (Πρωτέας Βούλας) , Χρύσα Κιλαζίδου ,Τατιάνα Τζιότζιου (Άρης Θεσσαλονίκης) , Άννα Μαρία Μαντά , Χριστίνα Θεοδώρου (Ίκαρος/Εσπερίδες) , Άννα Μαρία Στεφάνου (Αθηναϊκός) , Αναστασία Τσουκαλά (Άμιλλα Τρίπολης) , Μαριλένα Γεροστεργίου (Ηρακλής), Εμμανουέλα Σερέπα (Αιγέας Χίου) , Ζαχαρένια Καρλάφτη (Εργοτέλης Κρήτης), Ευαγγελία Τσουγκράκη (ΟΑ Χανίων) .

 Θυμίζουμε ότι σκοπίμως δεν κλήθηκε η Ευγενία Κολλάτου που πέρασε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά τόσο στις ομάδες παγκορασίδων , κορασίδων και νεανίδων του συλλόγου μας όσο και στην Εθνική κορασίδων και θα ήταν άσκοπο να περάσει άλλη μια ταλαιπωρία (πρέπει να ξεπεράσει τους τραυματισμούς της και να ξεκουραστεί κάτι που έχει απόλυτη ανάγκη) ενώ στην ομάδα μας αγωνιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια και η Άννα Μαρία Μαντά που μετακινήθηκε φέτος στον Κρόνο Αγ., Δημ. και της ευχόμαστε καλή επιτυχία. 

 Δεν συνεχίζουν η τραυματίας Ηρώ Βασιλοπούλου (Προμηθέας Χαλανδρίου) και οι Ελεάνα Κρανιώτη (Λασσάνης Κοζάνης) και Ιωάννα Ζουρτσάνου (Κρόνος) . Προπονητής είναι ο Ευρυπίδης Μελετιάδης 

Η Εθνική μας παγκορασίδων θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Γαλλία (30/8), Ιταλία (31/8) και Ισπανία (1/9) .

Post Top Ad