Και η παράδοση του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας στις υποδομές συνεχίζεται! - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





17.12.12

Και η παράδοση του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας στις υποδομές συνεχίζεται!

Το 6ο τουρνουά παγκορασίδων που διοργάνωσε ο σύλλογός μας φέτος στην μνήμη Ανέστη Πεταλίδη ολοκληρώθηκε χθες το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο Λάμπρου Κατσώνη του Δήμου Καλλιθέας με το All Star Game . Πλήθος κόσμου στο γήπεδο με γονείς κορίτσια φιλάθλους να δίνουν το παρόν και οι δύο ομάδες που δημιουργήθηκαν με κορίτσια και των έξι ομάδων που πήραν μέρος στο τουρνουά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους . 

Το τελικό 57-35 για τις σιέλ All Star ελάχιστη σημασία έχει αφού άπαντες επικεντρώθηκαν στις βραβεύσεις που ακολούθησαν . Πέραν των έξι ομάδων που όλες πήραν έπαθλο συμμετοχής , τιμήθηκε η καλύτερη πεντάδα (Χατζηβασιλείου , Νικολαίδου , Κάραλη , Παπακωνσταντίνου Πυλιώτη  ) η πολυτιμότερη παίκτρια Ανδριάνα Παπακωνσταντίνου του ΑΟΝΑ , ο χορηγός του Ικάρου ασφαλιστική εταιρεία ECONS , η διεθνής αθλήτρια Λολίτα Λύμουρα που έχει γράψει την δική της ιστορία στον σύλλογο  , η Αμερικανίδα σέντερ Τζάσμιν Έρβιγκ (πρώτη ριμπάουντερ και δεύτερη σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α1 με το τέλος του α΄, γύρου)  η Ευγενία Κολλάτου που τα τελευταία δύο χρόνια έχει σπουδαίες αθλητικές διακρίσεις τόσο στην ομάδα κορασίδων , παγκορασίδων και νεανίδων του συλλόγου μας όσο και στις Εθνικές ομάδες υποδομών καθώς και η Κατερίνα Μάλαμα αριστούχος μαθήτρια και από τις καλύτερες και συνεπέστερες αθλήτριες του συλλόγου.

Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση και άπαντες καταχειροκρότησαν αναγνωρίζοντας την σπουδαία επιτυχία και συνέπεια του συλλόγου μας σε αυτό το επίπεδο . Χρόνια πολλά σε όλους για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που έρχονται και ραντεβού του χρόνου στο 7ο τουρνουά παγκορασίδων .

Δεκάλεπτα : 07-10, 22-23, 32-30, 57-35
Διαιτητής : Ζακεστίδης

ΟΜΑΔΑ Ι ALL STAR (ΣΙΕΛ ΟΜΑΔΑ) Νικολαίδου, Σταυροπούλου , Τζινλή , Χατζηβασιλείου , Στυλιανουδάκη , Κόκκαλη , Κουτσοσίμου , Καραλή , Ορφανού ,Κορλού , Καραπατάκη Μ. Καρατζάκη 
Προπονητές : Χαλυβίδου , Κοκκίνη

ΟΜΑΔΑ ΙΙ ALL STAR (MARINE ΟΜΑΔΑ): Παπακωνσταντίνου , Μήτα , Γεροβασίλη , Μπουντούρογλου , Δημητροπούλου , Λαμπράκη , Δημοπούλου , Τσιμπίδη , Σκορδά Β. Σκορδά Ν. Κριτσιδήμα , Ζαχαράκη . Προπονητές Τερζής Δαλακούρας
Tην εκδήλωση κάλυψε η ιστοσελίδα  www.sportshero.gr και εκτενή στυγμιότυπα μπορείτε να δείτε στην διεύθυνση : 
http://www.sportshero.gr/index.php/sports/basket/item/4107-apolyth-epityxia-kai-fetos-sto-anesths-petalidhs











Post Top Ad