Μικρές αλλά ψυχάρες , με «σκυλίσια» άμυνα το Π. Φάληρο 32-19 - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





13.5.13

Μικρές αλλά ψυχάρες , με «σκυλίσια» άμυνα το Π. Φάληρο 32-19


Η ήττα στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος από το Π. Φάληρο πείσμωσε τις πιτσιρίκες μας που στον πρώτο αγώνα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος παγκορασίδων που έγινε στο νέο κλειστό Αργυρούπολης νίκησαν δίκαια τον ΑΟΠΦ με 32-19 . Σίγουρα δεν ήταν επιθετικά ένα μεγάλο ματς αλλά αμυντικά ήταν ίσως το τέλειο ματς και αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα με το 7-0 του τελευταίου οκταλέπτου ! Τα μωρά έπαιξαν σκυλίσια άμυνα και δεν υπάρχουν λόγια να πει κάποιος για τα φοβερά μωρά του Άγγελου Τσίκληρα που θέλουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο .
Εκεί λοιπόν που έφτασαν πέρυσι στην κορυφή στην Αργυρούπολη νίκησαν και χθες περιορίζοντας τον αντίπαλο σε μόλις 19 πόντους . Μπράβο στα κορίτσια μας και μην ξεχνάμε ότι έχουν ακόμη δύο σπουδαίους τελικούς με ΑΟΝΑ την Τετάρτη στον Αγ. Δημήτριο και Κρόνο το Σάββατο στην Γλυφάδα .

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην 13χρονη Ιωάννα Χατζηβασιλείου που δεν σκόραρε και όμως ήταν εκ των κορυφαίων . Γιατί απλά  έκανε με φοβερή συγκέντρωση και πάθος  όλα τα υπόλοιπα  και ασφαλώς ήταν από τις σημαντικές φυσιογνωμίες του αγώνα .

Κοντά της εξαιρετική παρουσία από τις Αναστασία  Καραμπάτσου και Βούλα  Νικολαίδου , μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση από την Μαρία  Σταυροπούλου,  σπουδαίες Αναστασία  Τζινλή , Ιωάννα  Τριανταφυλλοπούλου , Ναταλία Κομποχόλη ,Πένυ  Παπαδημητρίου ,  Αναστασία Στεφανίδου και Ευαγγελία Δόνα. Έδωσαν όλες την  ψυχή τους και είμαστε βέβαιοι ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη με σκληρή δουλειά και πίστη στον στόχο  . Γιατί εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και αυτή η ομάδα έχει όλα τα προσόντα να τα καταφέρει .

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ –Π. ΦΑΛΗΡΟ 32-19
Οκτάλεπτα : 06-09, 16-12, 25-19, 32-19
Διαιτητές : Φραγκιαδάκης , Καλατζής
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Τσίκληρας): Κομποχόλη 2, Τριανταφυλλοπούλου 4, Στεφανίδου 2, Σταυροπούλου 1, Παπαδημητρίου 2, Τζινλή 4, Καραμπάτσου 8, Νικολαίδου 8, Δόνα 1 , Χατζηβασιλείου
Π. ΦΑΛΗΡΟ (Τσίμπας, Γκιουλέας): Φλώκα Δ., Σχουλή , Μαχλά 8, Μπακάλη , Κοντούρη , Φλώκα Χ.1, Αναγνωστοπούλου 2, Λοίζου 2, Σαρρή 1, Μαγγίνα 5 
Στον άλλο αγώνα της 1ης αγωνιστικής Κρόνος Αγ. Δημ. -ΑΟΝΑ 60-39  

Post Top Ad