Άψογη παρουσία των παγκορασίδων μας και στην τελετή λήξης του τουρνουά Π. Καπαγέρωφ της ΕΣΚΑΝΑ - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





19.5.13

Άψογη παρουσία των παγκορασίδων μας και στην τελετή λήξης του τουρνουά Π. Καπαγέρωφ της ΕΣΚΑΝΑ








Μια από τις πιο όμορφες τελετές λήξης πρωταθλήματος μίνι και παγκορασίδων Πέτρος Καπαγέρωφ από ιδρύσεως της Ένωσης ήταν η σημερινή στο ΔΑΚ Γλυφάδας . 

Το γήπεδο κατάμεστο από γονείς και φίλους των παιδιών , από αγόρια και κορίτσια τα νιάτα της Ένωσης των 64 από τις 69 μετέχουσες στα πρωταθλήματα ομάδες (νέο ρεκόρ παρουσίας) και το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ , μια έκφραση αθλητικής υγείας που δίνει νόημα και υπερηφάνεια σε όλους όσους ασχολούνται με τις  υποδομές που αποτελούν το εφαλτήριο για τα όνειρα των διοικούντων  .
Η ομάδα μας εκπροσωπήθηκε από την 14χρονη πόϊντ γκαρντ Μαρία Σταυροπούλου την αρχηγό της ομάδας παγκορασίδων ,  ένα σεμνό παιδί που έχει κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων . Η παρουσία της στο All Star Game ήταν εξαιρετική και φυσικά αξίζει τα συγχαρητήρια όλων μας όπως φυσικά και όλα τα κορίτσια μας οκτώ από τα οποία βρέθηκαν στην Γλυφάδα μαζί με τον  προπονητή τους Άγγελο Τσίκληρα που αξίζει επίσης θερμά συγχαρητήρια αφού υπήρξε άψογος σε όλο το διάστημα που υπήρξε στον πάγκο της ομάδας και κέρδισε την εκτίμηση όλων . Τα κορίτσια μας εκπροσώπησαν επάξια τον σύλλογό μας και πήραν το θερμό χειροκρότημα όλων στην κερκίδα που αναγνωρίζουν την αξία αυτής της ομάδας που αποτελεί μια ονειρεμένη παρέα που …καταδυναστεύει στο μπάσκετ υποδομών τα πρωταθλήματα την τελευταία 10ετία (δέκα στα έντεκα κορασίδων  , έξι στα ένδεκα νεανίδων , δύο στα τελευταία τέσσερα παγκορασίδων και δύο δεύτερες θέσεις) .
Ήταν ο ιδανικός επίλογος για μια σεζόν επίπονη για τις μικρές μας πλην φυσικά εκείνων που θα συνεχίσουν στην ομάδα κορασίδων που έχει την σημαντική υποχρέωση της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος 26-30 Ιουνίου πιθανότατα στα Γρεβενά και όχι στο Τσοτύλι Κοζάνης όπως αρχικά μας είχε ενημερώσει η ΕΟΚ.
Παρόντες και οι γονείς των κοριτσιών μας που είναι το μεγάλο τους στήριγμα για να είναι συνεπείς και να κάνουν πρωταθλητισμό. Ένα μεγάλο ευχαριστούμε  σε όλους !

ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΠΕΤΡΟΣ  ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ»
 ALL STAR GAME ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
ΚΙΤΡΙΝΗ ΟΜΑΔΑ -ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ 49-50

Δεκάλεπτα : 11-09, 21-22, 38-36, 49-50
Διαιτητές : Μαραβέλιας , Καλατζής
 ΚΙΤΡΙΝΗ ΟΜΑΔΑ (Κοντοδιού , Ιωαννίδης): Βούλγαρη , Χιώτη , Παπανικολάου , Μαγγίνα , Μοβσεσιάν , Παπακωνσταντίνου , Οικονομοπούλου , Κορέ , Λάμπρου , Τσιμπίδη , Χρήστου , Φλώκα Χ.
ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ(Καρατράντος, Τερζής): Μεγαδούκα , Χαραλαμπάκη , Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλου , Κορδαλή , Στυλιανουδάκη , Ορφανού , Παπαδοπούλου , Κιριάϊ , Νάκου , Ντόμπρε , Σταυροπούλου , Τσουμπρή

Post Top Ad