Αλλάζει σελίδα ο Γ.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ) - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





30.5.13

Αλλάζει σελίδα ο Γ.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ)

Αλλάζει σελίδα ο Γ.Σ. Ίκαρος Καλλιθέας σε όλα τα επίπεδα και μια νέα
εποχή ανατέλλει για τον σύλλογο . Η ομάδα λοιπόν αλλάζει προς το καλύτερο και βγάζει μια πνοή αισιοδοξίας , σε μια χρονικά περίοδο που το γυναικείο μπάσκετ μαραζώνει . 

Εμείς λοιπόν στον Ίκαρο σε πείσμα των καιρών είμαστε αποφασισμένοι διοικούντες και αθλήτριες να αλλάξουμε τα πάντα προς το καλύτερο και να αποτελέσουμε φάρο αισιοδοξίας με όπλο την αγάπη για τα παιδιά και το άθλημα και συμπαραστάτες τους γονείς που ανέκαθεν αποτελούσαν το ισχυρό χαρτί  στον κορυφαίο γυναικείο σύλλογο της τελευταίας δεκαετίας 

Υποδομές & Αθλητιατρική υποστήριξη
Επειδή η ραχοκοκαλιά του λοιπόν ,  υπήρξε ανέκαθεν η υποδομή μας από εκεί θα ξεκινήσει το νέο μας πρόσωπο .Δηλαδή από την οργάνωση των Ακαδημιών που στελεχώνονται με αθλητιατρική και εργομετρική υποστήριξη,  πρώτιστο αγαθό για υψηλού επιπέδου αθλήτριες που πάντα εμπιστεύονται την τύχη και την προοπτική τους στον σύλλογό μας . Οι υποδομές μας θα επανδρωθούν παράλληλα  με καταρτισμένους προπονητές με κύριο εφόδιο την  πρότερη εμπειρία σε επίπεδο ακαδημιών. Στόχος να μεγαλώσει η πίτα του καλλιθεάτικου δυναμικού των κοριτσιών μας αλλά και να δοθεί και η ευκαιρία σε κορίτσια από τις γύρω περιοχές να ενταχθούν στο οργανωμένο πρόγραμμα  μας  με προοπτική την βελτίωση και εξαγωγή αθλητριών που θα ενισχύσουν την βιτρίνα μας τα επόμενα χρόνια .

Επιδίωξή μας  είναι η δημιουργία ενός μοντέλου με όπλο τον προγραμματισμό και παράλληλα την κάθετη συνεργασία όλου του προπονητικού δυναμικού με άμεση συνεργασία από τις γυναίκες μέχρι την πιτσιρίκα που στα 8 της χρόνια βγάζει το πρώτο της δελτίο .Ούτως η άλλως  από κύπελλα τα γραφεία δεν έχουν πια χώρο να τα τοποθετήσουμε . Οφείλουμε πλέον στο να προσφέρουμε στα πιτσιρίκια μας αθλητική - μπασκετική παιδεία , ήθος και προοπτική .
Η συνεργασία με Αμερικάνικα πανεπιστήμια
¨Ένα νέο και πρωτοποριακό μοντέλο προϋποθέτει και καινοτομίες. Μία από αυτές είναι η συνεργασία του συλλόγου μας με Αμερικάνικα πανεπιστήμια με ανθρώπους που ήδη έχουν το knowhow και  κατέχουν άριστα το τι σημαίνει για τις μαθήτριες και τα νέα κορίτσια η μπασκετική πρόοδος αλλά και η σωστή επιμόρφωση κάτι που διασφαλίζει η εκπαίδευση στο τελευταίο στάδιο στην Αμερικανική Ήπειρο. Τα αμερικάνικα πανεπιστήμια  πού διψούν για κορίτσια με όρεξη και αγάπη τόσο για το μπάσκετ όσο και για την μόρφωση έχουν πλέον ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με το σωματείο μας . Ο σύλλογός μας θα επιβραβεύσει τα ελληνόπουλα που το αξίζουν και που τους ενδιαφέρει και θα ανοίξει σε αυτά νέους ορίζοντες........

Προϋπολογισμός γυναικείας ομάδας
Η οικονομική κρίση αλλά και η καθαρά ρεαλιστική άποψη της διοίκησης θα διαμορφώσει αντίστοιχα και τον προϋπολογισμό της ομάδας μας σε μια απόλυτα λιτή λογική μακριά από υπερβολές και ισορροπημένη και αξιόπιστη βάση , με το σεντόνι να φτάνει εκεί που απλώνονται τα πόδια και ούτε σπιθαμή παραπάνω . Στόχος παράλληλα του συλλόγου είναι σαν φυσική συνέπεια,  να δώσει πολλές ευκαιρίες σε νεαρότερα παιδιά  και να επιβραβεύσει το μέλλον του γυναικείου μπάσκετ . Είναι μια χρυσή ευκαιρία για το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ να αποδείξει ότι διαθέτει πολύ ταλέντο που η ομάδα θα στηρίξει και με πιο έμπειρα παιδιά . Παράλληλα θα γαλουχήσει τα νεαρά κορίτσια και θα τους δώσει τα εφόδια και τα λεπτά να δείξουν τι αξίζουν ανεξάρτητα από βαθμολογικές σκοπιμότητες και θέσεις . Όχι ότι δεν υπάρχει στόχος και σχεδιασμός , απλά μέρος αυτού και μάλιστα σημαντικό είναι η χρυσή τομή πείρας και μέλλοντος και οι εποχές είναι ιδανικές για να επιτευχθεί αυτή η προοπτική .

Μάρκετινγκ & επικοινωνία
Πρώτιστη ανάγκη στο νέο μας πλάνο είναι η στήριξη από τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης .Οι επαγγελματίες καθώς και οι μεγάλες εταιρίες της περιοχής είναι βασικό μέλημα της νέας διοίκησης για να σταθούν στο πλευρό μιας νέας αθλητικής ιδέας , μιας αναδομημένης ομάδας που χρειάζεται συμπαράσταση .Παράλληλα είναι θεμελιώδης αρχή το άνοιγμα και η βελτίωση των σχέσεων με την δημοτική αρχή που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς αποτελεί προτεραιότητα . Η συνεργασία με όλους τους φορείς είναι must και ένας αθλητικός σύλλογος με προοπτική και όραμα οφείλει να την συμπεριλάβει σε κάθε του βήμα ,η συνεργασία πρέπει να είναι αμφίπλευρη  με γνώμονα το καλό του συλλόγου αλλά και της πόλης και του ονόματός της . Όλα τα παραπάνω θα λειτουργήσουν με ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα μάρκετινγκ που στόχο θα έχει την προβολής της γυναικείας ομάδας και των ακαδημιών αλλά και την προσφορά κοινωνικού έργου από την ομάδα στα πλαίσια των δύσκολων καιρών.

Ανανεωμένο site & αποκλειστική σχεδίαση ρούχων για μπάσκετ 
Μέχρι την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου θα είναι στον αέρα το ανανεωμένο μας site που στόχο θα έχει όχι μόνο  την πλήρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα της ομάδας αλλά και πολλά χρήσιμα άρθρα για σημαντικά θέματα που αφορά ιδιαίτερα όσους σχετίζονται με τον αθλητισμό όπως διατροφή-υγεία και πολλά άλλα

Στο τομέα της ένδυσης υπάρχει ήδη έτοιμη μια νέα σειρά ρούχων  σχεδιασμένα αποκλειστικά για κορίτσια-γυναίκες  που αυτό το καιρό ετοιμάζεται και από τη νέα σεζόν θα  διατίθεται από τις ακαδημίες του συλλόγου.



Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για όλο το προπονητικό επιτελείο καθώς και για τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο μας αυτό όραμα.

Post Top Ad