Κόμης: "Έχει παράδοση στις υποδομές ο Ίκαρος" - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





2.7.13

Κόμης: "Έχει παράδοση στις υποδομές ο Ίκαρος"

Ο Νίκος με την γυναίκα του
και την κόρη τους Σοφία
Η τελική φάση του 24ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων ολοκληρώθηκε με τον Ίκαρο να κατακτά αήττητος τον τίτλο και ο Νίκος Κόμης, προπονητής της ομάδας της Καλλιθέας, με δηλώσεις του στο Superbasket στάθηκε στην καλή οργάνωση του τουρνουά αλλά και στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις υποδομές του συλλόγου.


Ο Νίκος Κόμης έφερε εις πέρας την αποστολή που του ανέθεσαν οι άνθρωποι του Ικάρου και μετά από ένα χρόνο συνεργασίας αποχώρησε, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε. Η γεύση που του μένει είναι ασφαλώς πολύ γλυκιά, μιας και εκτός από νίκες η ομάδα του πρόσφερε και όμορφο θέαμα. Επίσης, δεν παρέλειψε να  ευχαρίστησει τις κοπέλες του Ικάρου για την άψογη συνεργασία που είχαν, τους ανθρώπους του συλλόγου και τον γυμναστή Νίκο Γλεντή  

Πώς έφτασε ο Ίκαρος στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος; 
"Η δουλειά που έγινε όλη την χρονιά ήταν το κλειδί της επιτυχίας. Δουλέψαμε πολύ σκληρά από την αρχή της περιόδου, ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας Κορασίδων στην ΕΣΚΑΝΑ, συνέχισαν να δουλεύουν στους ίδιους ρυθμούς και με περισσότερη ένταση. Έγινε δουλειά σε επαγγελματικά πρότυπα, με γυμναστή (σ.σ Νίκος Γλεντής) και δύο ώρες προπόνηση. Με πολύ κόπο, ιδρώτα, πίστη και θέληση, καταφέραμε και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα, που είναι άξιο αναφοράς". 



Ο γυμναστής Νίκος Γλεντής 


Πώς κρίνεται το επίπεδο της ομάδας σας; 

"Ήμασταν η καλύτερη ομάδα από την αρχή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και φροντίσαμε να το αποδείξουμε και κατά τη διάρκειά του. Αξίζαμε την πρώτη θέση, προσπαθήσαμε παρα πολύ και εν τέλει το πετύχαμε. Το επίπεδο της ομάδας μας είναι πολύ υψηλό και οι παίκτριες που έχουμε διαθέτουν άφθονο ταλέντο και ικανότητες. Μεγάλη συνεισφορά στην κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος έπαιξαν οι Κολλάτου, Στεφάνου, Θεοδώρου, οι οποίες αγωνίζονται και στην Εθνική Κορασίδων. Σημαντική δουλειά έκαναν και οι Σώμου, Μάλαμα, όπως και οι... μικρές Καραμπάτσου, Χατζηβασιλείου. Το αξιοσημείωτο είναι ότι η απόδοση της ομάδας δεν άλλαζε, όποια παίκτρια και να βγάζαμε εκτός παρκέ, όσο καλή και να ήταν. Η χημεία παρέμενε και αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Είχαμε αυτό που λένε βάθος πάγκου". 

Τα κορίτσια του Ικάρου έχουν τα φόντα να προχωρήσουν και να εξελιχθούν

"Τα κορίτσια της ομάδας διαθέτουν πολλά προσόντα, άλλες λιγότερα και άλλες περισσότερα. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, να πιστεύουν στις δυνατότητές τους και να έχουν το κεφάλι χαμηλά".  


Πώς σας φάνηκε η οργάνωση της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος; 

"Η οργάνωση ήταν καταπληκτική. Αυτό το λέω με σιγουριά τόσο από την πλευρά μου όσο και από την πλευρά του Ικάρου. Η προσπάθεια που έγινε από όλους στα Γρεβενά ήταν εξαιρετική. Οι άνθρωποι έκαναν τα πάντα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν είχαμε κανένα παράπονο από κανέναν, ούτε από τους διοργανωτές, ούτε από τους αντιπάλους μας. Δεν μας έλειψε τίποτα και αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την οργάνωση ενός πρωταθλήματος. Οι άνθρωποι της πόλης ήταν πολύ φιλόξενοι και τους ευχαριστούμε γι αυτό. Αυτό που μου έκανε τρομακτική εντύπωση είναι ότι πηγαίναμε με τα ίδια πούλμαν όλες οι ομάδες και το κλίμα ήταν φανταστικό, από χαμένους και νικητές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι όταν γυρίσαμε μαζί με το Γαλάτσι στο παιχνίδι που το είχαμε κερδίσει, όλα τα κορίτσια τραγουδούσαν σε μια κοπέλα που είχε γενέθλεια. Αυτό σημαίνει ευγενής άμιλλα".

Το επίπεδο του τουρνουά πώς σας φάνηκε; 

"Το επίπεδο του τουρνουά δεν ήταν πολύ υψηλό. Θα το χαρακτήριζα μάλιστα ως πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Οι καλές ομάδες ήταν το Γαλάτσι, ο Ηρόδοτος και ο Ίκαρος, ενώ οι υπόλοιπες υστερούσαν. Πάντως, υπήρχαν πολύ καλές μονάδες, όπως η Τσουκαλά (Άμιλλα Τρίπολης), η Καρλάφτη (Ηρόδοτος), και η Κιλαζίδου (Άρης)". 

Υπήρχε κάποια ομάδα που σας έκανε εντύπωση; 

"Ο Άρης ήταν η ομάδα που παρότι δεν είχε πολύ ταλέντο, διέθετε απίστευτα κορμιά, δηλαδή δύναμη. Αν αυτές οι παίκτριες δουλευτούν σωστά στο μέλλουν, τότε θα έχουν μια λαμπρή καριέρα".


Ο Ίκαρος είναι μία ομάδα που φημίζεται για τις υποδομές του... 

"Ο Ίκαρος έχει παράδοση στις υποδομές. Κατέκτησε το δεύτερο σερί Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, τέταρτο συνολικά, και για να συνεχίσει έτσι στο μέλλον πρέπει οι άνθρωποι της ομάδας να εξακολουθήσουν να δουλεύουν σκληρά. Να μην αλλάξουν οι σταθερές και όλα να λειτουργούν βάσει σχεδίου".




ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ : "Ο Νίκος Κόμης ανακοινώθηκε επίσημα από την ιστοσελίδα του Γ.Σ. Περιστερίου σαν ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας του συλλόγου που ανέβηκε αήττητος στην Α2 Νότου . Σιδεροκέφαλος και καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα Νίκο . Σε ευχαριστούμε για ότι έκανες αυτή την χρονιά στην ομάδα μας και καλό κουράγιο ..." 


Post Top Ad