Θρίλερ και νίκη των κορασίδων επί του Πρωτέα Βούλας (47-45) - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





13.10.13

Θρίλερ και νίκη των κορασίδων επί του Πρωτέα Βούλας (47-45)

Η νίκη μαλακώνει τον πόνο από το διάστρεμμα της Ζάχου

Επική νίκη μετά από θρίλερ πέτυχαν οι κορασίδες μας με 47-45 επί του Πρωτέα Βούλας . Ήταν ένα κακό και νευρικό ματς χωρίς ποιότητα , με κάποια καλά στοιχεία από τα άγουρα νιάτα , αλλά και φοβερά λάθη εκατέρωθεν που κρίθηκε στις λεπτομέρειες . ¨Ένα τρίποντο της Κρινά στο 38΄ και καθοριστικά καλάθια από Λέκα και Παπαδημητρίου καθώς και μία βολή της Λεμπέση έκριναν το αποτέλεσμα . 

Η εικόνα της ομάδας μας δεν ήταν η πρέπουσα και οι δικαιολογίες πολλές . Δεν αναφερόμαστε δε στην απουσία της Κολλάτου που έτσι και αλλιώς ουσιαστικά δεν υπολογίζεται αφού παίζει στο γυναικείο (ήταν στο Ρύσιο για το ντεμπούτο της ) .

 Τραυματίες και εκτός 12άδας ήταν Χατζηβασιλείου και Τσελεπίδου ενώ η Καραμπάτσου ζαλιζόταν σε όλη την διάρκεια του ματς και δεν μπόρεσε να βοηθήσει . Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έπαθε διάστρεμμα και η Ζάχου και δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου στο β΄ μέρος ενώ και η σταθερή Σταυροπούλου αποχώρησε με 5ο φάουλ στο 35΄ ! Για τον λόγο αυτό χαρακτηρίσαμε επική την νίκη και προς θεού όχι για την απόδοση . Η αλήθεια είναι πάντως ότι ο Πρωτέας είναι μεν άπειρος αλλά αξιόλογος μαχητικός και γενικά με καλά στοιχεία . Οι δικές μας ανανέωσαν δεκάδες επιθέσεις αλλά έκαναν παιδαριώδη λάθη και έδειξαν πάθος αλλά και επιπολαιότητα . Είναι αλήθεια επίσης ότι ο πήχης είναι ψηλά αφού μιλάμε για την πρωταθλήτρια Ελλάδας τα τελευταία δύο χρόνια και σίγουρα υπάρχουν απαιτήσεις που όμως πρέπει να προσγειωθούν μοιραία . Τέλος πάντων περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν πολλά και η ρήση τέλος καλό όλα καλά εδώ αρμόζει γάντι , αφού μην ξεχνάμε οι κορασίδες μας έχουν δύο νίκες σε ισάριθμα ματς .

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ –ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 47-45
Διαιτητής : Αλεβίζος
Δεκάλεπτα: 12-09, 17-17, 29-30, 47-45
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Γονιωτάκη): Τριανταφυλλοπούλου , Λεμπέση 5, Λέκα 4, Ζάχου 2, Παπαδημητρίου Π. 7, Σταυροπούλου 6, Στεφανίδου , Καραμπάτσου 8, Νικολαίδου 8, Σούλτη , Κρινά 7(1), Κόντου
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τζούνας): Παπαδημητρίου Α. 8, Μιχαλοπούλου Α. 6, Ρισάνι 2, Αϊτιαρίδη 2, Παυλινέρη 8, Αντωνάκη 2, Νάκου 2, Κορρέ 9, Μιχαλοπούλου Μ. 6

Νίκη πέτυχαν και οι κορασίδες β΄ (ουσιαστικά οι παγκορασίδες με μικρές προσθήκες) μέσα στην Κοψαχείλα επί του Π. Φαλήρου με 48-43 στην πρεμιέρα της Β΄ κορασίδων (1ος όμιλος) .




Post Top Ad