Πρώτες και στο 3 on 3 οι πιτσιρίκες μας - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





11.11.13

Πρώτες και στο 3 on 3 οι πιτσιρίκες μας

Μια ακόμη επιτυχία για τις μικρές μας στο 3 on 3 που συνδιοργάνωσαν ΕΟΚ και  οργανισμός  παιδικής αγωγής και άθλησης του Δήμου Καλλιθέας . Πήραν την πρώτη θέση και ήταν στον χώρο των παλιών ολυμπιακών ακινήτων (beach volley ) στην παραλία  αθλήτριες της γυναικείας ομάδας (Μίλκοβα -Βαρμπάνοβα , Καλογήρου Γιαννακοπούλου) προκειμένου να βραβεύσουν τα κορίτσια και να δώσουν μετάλλια .

 Συμμετείχαν 416 παιδιά (360 αγόρια και 56 κορίτσια). Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών Champion αναδείχθηκαν ο Αλκίνοος Καβαλιεράτος (Δημοτικό) και Μάριος Ζύμπας (Γυμνάσιο-Λύκειο). 

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από το Τουρνουά: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.386893571440702.1073741881.216930155103712&type=1

Στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητές ήταν ο Νίκος Τσουράπας (Δημοτικό) και ο Νίκος Σιδέρης (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Τους διαγωνισμούς και τις προσπάθειες των παιδιών παρακολούθησε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Μίσσας. 

Στο τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών ο Δήμαρχος Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης (ΟΠΑΑ) «Γιάννης Γάλλος», Γιώργος Μαργωμένος, ο πρόεδρος ΕΣΚΑΝΑ, Γιάννης Παλάτος, ο γ.γ. ΕΣΚΑΝΑ, Βαγγέλης Λυμπεράτος, τα μέλη του ΟΠΑΑ, Μπάμπης Αμαραντίδης και Σάββας Βαλαβάνης. 

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται



Post Top Ad