Πάλεψαν οι νεάνιδες και έχασαν από την πιο έμπειρη γυναικεία της Ελευθερίας Μοσχ. 35-62 - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





7.12.13

Πάλεψαν οι νεάνιδες και έχασαν από την πιο έμπειρη γυναικεία της Ελευθερίας Μοσχ. 35-62

Φυσιολογική εξέλιξη είχε ο αγώνας της γυναικείας ομάδας της Ελευθερίας Μοσχάτου με τις νεανίδες μας για τα προημιτελικά κυπέλλου . Η ήττα με 35-62 και ο αποκλεισμός , ήρθε αναμενόμενα αφού υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και τα κορίτσια μας χωρίς την τραυματία Σταμάτη και κατ΄επιλογήν του κόουτς την  Ευγενία Κολλάτου που αναχωρεί το Σάββατο με την αποστολή των γυναικών για την Κω και είχε ήδη προπονηθεί νωρίτερα δεν άφηναν περιθώριο για ρίσκο . Αυτό δεν σημαίνει ότι και να αγωνίζονταν και οι δύο θα νικούσαμε αφού η αντίπαλος είναι μια ομάδα που έχασε πέρυσι στον τελικό την άνοδο στην Α2 και φέτος είναι από τα φαβορί για να την κατακτήσει . Έχει εμπειρία βάθος στον πάγκο μεγάλα κορίτσια και πληρότητα . Πάντως θα είχαμε ακόμη καλύτερη εικόνα γιατί τα παιδιά μας το πάλεψαν ενώ σίγουρα είχαν και την κούραση από τον αγώνα 48 ώρες πριν με την ΑΕΣ Ελληνικού στις νεάνιδες . Όπως και να έχει αξίζουν πολλά μπράβο όλες τους για την προσπάθεια . 










ΙΚΑΡΟΣ  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  Α.Ε. ΝΕΑΝΙΔΕΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 35-62
Δεκάλεπτα : 11-18  ,  19-31 , 23-47 ,  35-62                                                
Διαιτητές : Δελαγραμμάτικας ,  Ταχματζίδου
ΙΚΑΡΟΣ  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  (  Λειβάδης /  Σταμάτης ) :  Βαζαίου Ε. 3 (1), Σταυροπούλου , Παπαδημητρίου ,  Σώμου 10 (1), Μάλαμα 7 (1),  Κρινά   2 , Κωστοπούλου , Παπαϊιωάννου  4 , Καπάνταη 2 , Ρούτση  7 (1 ) .

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ( Τσαραπατσάνης  / Παπαναστασίου ) :  Κακλέα 18(2 ),  Μούλτση  3 (1),    Θωμοπούλου  2 ,  Ζαχαροπούλου 2, Τζέμη   8 ,  Μπακετέα  ,  Κωνσταντίνου  9 ,  Χαλιβίδου  2 ,   Καλάγια 2 , Ξεπαπαδέα 11 ,  Μαυρίδου 2 , Ορφανού 3(1) 

Post Top Ad